benim şimdi kafama takılan arka kısmı nasıl yapacaklar orası değişmek zorunda ama nasıl değişecek kesip yeni parçamı atacaklar acaba onu düşünüyorum şimdi
Printable View
benim şimdi kafama takılan arka kısmı nasıl yapacaklar orası değişmek zorunda ama nasıl değişecek kesip yeni parçamı atacaklar acaba onu düşünüyorum şimdi
Çok geçmiş olsun umarım en az zarar ve sıkıntı ile atlatırsınız.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için benim amacım karşının canını yakmak aracın kaskosu var yaptırırım problem değil benim için fakat bu ve bunun gibi adam bile diyemeyeceğim şahıslar trafikte terör estirmeye devam ediyor mersin liman bölgesinde çalışıyorum o koca tırları insanların hayatlarını tehlikeye atarak nasıl sürüyorlar bir görmelisiniz sürekli tırların içinde olduğu kazalar oluyor burda şahıs bulunsun bir yüzyüze geleyim onunla istediğim bu...
Çok geçmiş olsun bukadarına şükür..
Geçmiş olsun Emrah,
Fotolara göre kapı tamir olur gibi görünüyor ama çamurluk üstü komple değişir bence, yetkili serviste kesme olmaz..
Umarım kısa sürede hallolur, geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun her ne kadar biz yalnız temennide bulunabiliyorsakta, şükür kaskonuz var vs. parayla olacak iş, sizde bişey yok ya yeter.
şu eğitimsiz polisleri birisi insallaştırsın :@
her zaman tırlardan korkmuşumdur.çünkü adamların kaybetçek birşeyleri yok. çok geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim.. canının sağlığı artık diyelim...
Öncelikle herkese, insan olarak saygı duymak lazım...Güne başlarken sağdan kalkan polisler ve soldan kalkan polisler maalesef var...evet bana görede kaskonuz var diye polis uğraşmamak için sallayabilir...peşini bırakmam derseniz savcılık en iyisi...Büyük geçmiş olsun
öncelikle çok geçmiş olsun.
Bu tarz durumlarda kasko indirimini bozmadan yaptırabilmek için indirim koruma özelliği olan kaskolar var,aracı kaskodan yaptırsanız dahi indirimi BOZMADAN yaptırabiliyorsunuz. Kendi kazamın hasarını bu şekilde yaptırıyorum diyebilirim.
Tekrardan geçmiş olsun baya kötü vurmuş
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden, tekrarından korusun...
o olay şirketten şirkette değişiklik gösterir. poliçede teminat yoksa ilk hasarda dahi bu indirim hakkı kaybolabilir. bazı sigorta şirketleri 2 hasarda dahi indirim hakkını öldürmez sadece bi alt kademeye indirir bazı şirketler ise ufak bir ayna hasarında dahi bütün indirimi sıfırlıyabilir..