bu araba ile ısparta afyon yolunda 192 km hız yaptım herzaman gidip geldiğim yol bildiğim için yüklendim gaza zaten. araba benzinde bu hızı istesende gösteremezsin ama iş lpg olunca standartlar biraz değişiyor...
Printable View
bu arabayla 200 denemesi yapman hayret...araba 130 dan sonra ben yüksek süratte güvenli değilim diye bas bas bağırıyor + 200 ü göreyim derken öbür tarafı net olarak görme olasılığın çok fazla kardeşim....bunu tabiki kimse istemez....25 bin liralık makinayla bu süratler test edilmez bile.
açıklaman için teşekkür Cihan kardeşim...Hız yapmadığına ayrıca sevindim...bir kaç defa uzun yolda lüx segment araç kullanma fırsatım oldu...bizim araçlar yüksek süratte güvenli değil derken, insan güvenliği, aracın yol tutuşu,ve verdiği tepkiler noktasında arada büyük farklar olduğu anlamında söylemiştim.
Mutlak öyle abi. Fakat ben üst segment bir araçtan puntoya inmedim. Aksine düşük modelden bu sınıfa çıktım o yüzden aracım bana güven ve kalite hissi veriyor teşekkürler...
Arkadaşlar aracı dün aldım Ankara'dan İstanbul'a geldik arabayla Araç beklediğimden çok daha güzel çıktı.Yol tutuşunu,hızlanışını,konforunu çok beğendimAracı kuzenim kullandı lpg ile düz yolda 165 km civarı hıza çıktı,hafif yokuş aşağı 185'e vurdu ibre.Araç gidiş,yol tutuş olarak bir çok arabadan daha iyi ve güven veriyor tabi yinede hızlı gitmek iyi değil..Ayrıca araç gittiği hızı yolcusuna pek belli etmiyor.
beklentilerin dahilinde çıktığı için senin adına sevindim
güle güle kulan kazasız belasız inşallah
Tşk ederim...
Hayirli olsun, kazasiz belasiz insallah..
Sent my GT-I9100 using
hayırlı olsun kazasız belasız inşaallah
Pişman olmayacağını söylemiştim kardeşim, Hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı olsun güle güle kullanın