Zaten 1 adet numune yapılacaktı--beğeniye göre devamı yapılıp yapılmayacağına karar verilecekti sanırım...
Printable View
Zaten 1 adet numune yapılacaktı--beğeniye göre devamı yapılıp yapılmayacağına karar verilecekti sanırım...
:)
görücez..bnmde umudum çok değil..ama toplantıda bölge müdürüde var diyince..biraz heveslendim yani!
zaten..ben ortalığı karıştırmadan (!) önce de haftasonuna kadar beklensin gibi bir durum vardı diye hatırlıyorum 8S
yarın sabah ilk iş tekrar konuşcam müdürle..cumaya kadar bile beklemek zorunda kalmasın kimse!
****ARKADAŞLAR****
sizi beklettiğim için hepinizden özür diliyorum!
çok heveslenmiştim..birşey çıkacağı yönünde, ama heralde çıkmayacak!
servis müdürü, bölge müdürü ile konuşamadığını söyledi. :(
kısacası, yakın zamanda burdan birşey çıkmaz gibi görünüyor!
kusura bakmayın tekrar! :(
Önemli değil arkadaşım, sonuçta daha iyi olsun diye uğraşıyorsun... ;)
O halde vulas54'e müracaat!!! Eee, n'apıyoruz? :)
Geç kalmadıysam benide ekleyin listeye
1) Padawantr --------------2---1 Takım
2) Korhan------------------2---1 Takım
3) Emre--------------------3---1 Takım
4) Notorius-----------------2---1 Takım
5) Microab -----------------2---1 Takım
6) Gpunto_76 --------------2---1 Takım
7) Unik06-------------------2---1 Takım
8) toful --------------------2---1 Takım
9) twentynine--------------2---1 Takım
10) -----------------2---1 Takım
11) SZK--------------------1---1 Takım
12) SZK--------------------2---1 Takım
13) erdiyiLmaz--------------1---1 Takım
14) Linos-------------------2---1 Takım
15) etial--------------------2---1 Takım
16) civcivx-----------------1----1 Takım
17) -----------------2---1 Takım
18) eakbas77---------------1---1 Takım
19) ORACLE-----------------2---1 Takım
20) Woyzeck ---------------2---1 takım
21) Ali ÖZTÜRK--------------1---1 TAKIM
22) Ryu---------------------1---1 takım
23) Maviş--------------------3---1 Takım
24) pdr42---------------------2---1 Takım
25)Bgrays--------------------1---1 Takım
26) Searchandrescue----------2---1 Takım
yarın yada pazartesiye kadar kesin Listeyi oLuşturup, bir an önce haLLedeLim. para vs. gönderme işLerini yapaLım.
arkadaşlar ben dün de söyledim oradan birşey çıkmaz çıkmaz diye.dün bende konuştum.sitemizden bahsettim.koltuk kıkıflarından bahsettim.ama konuşalım biz toplantıda diyorlar sadece.olsun,en azından siteden haberdar oluyorlar böylece.ama koltuk kılıfları için beklemeyelim birşey.biz yaptıralım bence.hem "P" işaretli olan daha karizmatik ;) hemen yaptıralım bence...
bi hesap numarası veriLsin, ücretLer yatırıLmaya başLansın oLmazsa. hafta sonu araya girecek uzuyacak biraz.
olur hocam Türkye iş bankası adapazarı şubesi
hesap no:2000 1424705 vedat ulaş eft yapılabılır açıklama yapılsınkı kımın ne gönderdığını bıleyım
ya ben bu koltuk kılıfı muhabbetinin başını kaçırmışım birisi bana bunun nereden çıktığı söyleyebilir miacaba sanırım HD den kalma bir muhabbet..
Benim aracın en sevdiğim yerlerden birisi koltuk döşemeside ondan sebep sordum..
sen bılırsın hocam gönder istersen farketmez diğer arkadaşlarda gönderebılırler olay tamamdır sadece kalıp için problemımız var onu halletmeye çalışıyorum kalıp 150 ytl mış de???:))) ayak yapıyor ama ben verırmıyım onu geçecek tabıı bız parayı ağaçtanmı topluyoruz sankı dımı ama haksızmıyım:)))))))))))))8O 8O 8O
eyvallah vulas
sağol kardeşim.
Numune olmayacak mı?