Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda araç işini halledersin..
Evet 2011 7500 km Punto Evo 1.3 75 Hp S&S Dynamic Evo kit + Esp + Skydome aracımı bugün teslim etmiş bulunmaktayımAlan bey gerçekten çok güvenerek hiç çekinmeden parayı elime verdi kredini kapat rehin kalkınca satışı yaparız dedi
Allah kısmet ederse yarında satışı vereceğim Araç hala 48 plaka kalacak Antalya'dan gören arkadaşların bilgisine
Ayrılmak çok zor oldu binen arkadaş koltuk ayarını değiştirdiğinde bile moralim alt üst oldu desem yeridir...
Geçici bir araç almak istiyorum en azından biraz toparlanana kadar max 17.000 Tl bütçem var gibi görünüyor... Araç olarak da Honda civic 1.6i es düşünüyorum çevresinde satmayı düşünen varsa yardımcı olursanız sevinirim...Almayı düşündüğüm araç ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan da yorum bekliyorum... Saygılar... Punto larınızın kıymetini bilin Allah tekerinize taş değdirmesin...
Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda araç işini halledersin..
Hayırlı olsun kaça bıraktınız evo yu
euro civic sakın düşünme ama civic 1.6 ies süper olur..ayrıca 20 bine çıkabilecek olursa 1.6 i-vtec yani vtec-2 kasa düşürebilirsen ne mutlu sana![]()
Sağ olun teşekkür ederim İnşallah...
36.000 TL ye gitti çok şükür fazla bekletmeden
Bende öyle düşünüyordum ama 20.000 tl ye 1.6i es in temizini anca buluyoruz keşke bulabilsem vtec-2 de alsam ama 24.000 gibi fiyatlara var![]()
Bence civic gibi arabaya benzin yaktıracağınıza idareten bi tane fiesta dizel alın derim.
Honda civic 1.6i es yakısır dostum gerçekten suan en gecerli araç piyasısı honda vtec alma sakın gazlı bulursan iyi çok yakar![]()
Öylesine bir araç almak istemiyorum hem honda nın tadına bakmak hemde antalya da civic in çok geçerli bir piyasası varmış bende gözümle görünce inandımYarın birgün satarken rahat olmak açısından civic almak istedim ama araç bulamıyoruz..
İnşallah hayırlısıyla bulalımda![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlüne göre bir araba bulursun aklımızda olsun sana göre bir araç denk gelirse haber veririm...
kesinlikle honda nın tadına bak derim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
keyif BMW ise
hayat da HONDA dır![]()
Keyif BMW'Dir...
bekırım naptın karasımsegıne nasıl kıydın ya![]()
Hayırlı olsun. Dün bir süre trafikte beraber gittik Real'den Meydan Kavşağı'na kadar, plakasız siyah Punto'yu görünce hemen tanıdım
![]()
bulcaz kanka sakin![]()
TSİ Jetta.
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
Honda hayat onda ! bi binersen daha başka arabaya binmezsin emin ol yerinde karar olur.
Coşkun abi bide ona bakalım dedik bakalım kısmetse
Bmw nin keyfini sürdüm çok şükür sıra honda da
O gördüğüm beyaz punto sizindi sanırım)) Hatırlıyorum alan arkadaş da aha birtane daha felan demişti
Sakinim kardeşim
Kesinlikle 20.000 e es bulsam alcam geçen arkadaşıma aldım 25.000 e oda 160.000 km de full modifiyeliydi pertten çıkma yada komple boyalı 4-5 parça değişeni olanlar 20.000 istiyor
Bmw aldım başka arabaya binemezsin dediler bindimAlfa ya bindim alfa ruhunu tadarsan inemezsin dediler indim
Bakalım bağlarsa beni honda bağlar birde onun tadına bakalım Allah kısmet ederse
![]()
Valla Jazz'ım var 2009. Honda'dan soğuttu beni. İlk 6 ayda amortisör, 1 yılda akü değiştirdim. Konsoldan ses geliyor kimse bulamıyor ne olduğunu filanBide atmosferik benzinli olması yokmu. Beni bitiriyor
Bravo gibisi yok. Ama 20000 liraya atmosferik benzinli araç alıp parama kıyacağıma ben olsam bi tane dizel araç alırım. Çok daha hesaplı ve torklu olur. Baymaz sizi. Honda iyi motor yapıyorda. Turbo kullanmaya geçemedi henüz...
Bir arkadaşım civic 1.4i es ini turboladı0,6 barda gayet rahat yürüyordu
14-15.000 tl ye 1.4 alıp 2.500 liraya turbolatabilirimde
Ama uğraşmak istemiyorum 1.6i es kırmızı yada beyaz temiz birşey bulursak bakalım kısmet... Daga önce 2008 bravo 105 aracımda vardı gerçekten çok memnundum bu civic i geçiçi olarak alacağım bir sonraki aracım 1.9 dizel yada ciddi güçler alabileceğim benzinli turbo bir araç olacak
![]()
Konu Backer tarafından (02/11/2011 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri