sevgili arkadaşlar. geçen fiat bayisine gittim. şöyle bi grande punto-evo-bravo baktım. gp'nin içi tofaşın üst modeli gibi. arkalar manuel cam. ön panel çok sade. sadece dışı güzel. evo'ya gelince camlar hepsi elektrikli. ön panel benzer özellikler var. onunda dışı güzel. bravo bunların içinde en iyisi. para bakımındanda en pahalısı ayrı bi konuda neyse konuma geliyim. genel olarak grande punto 0.el yaklaşık olarak 25-26 .000 tl. kimisine sorduğumda grande puntolar falan fiat. dandiktir. o parayı verme. git ikinci el WV al. falan dediler. benimde içimde bi kararsızlık oluştu. tanıdıklara soruncada. çok memnunum ama şurasında hata vardı düzeldi. şurası şöyleydi düzeldi falan diyorlar. böyle düzgün hiç bi sorunu olmayan fiat yok mudur acaba :/ ? cevaplarınızı bekliyorum. fiat servisinden çıkınca peugeot renault servislerinede bi baktım. peugeot 307'nin yenisi 35.000 tl mi ne. şimdi biraz daha para verip onu mu almak daha mantıklı gp'den şaşmamak mı ? çok kararsız kaldım. değerli cevaplarınızı bekliyorum.

teşekkürler.