Allah Rahmet Eylesin Nur İçinde Yatsın Meslektaşlarımız....
arkadaşlar milli eğitim bakanlığının resmi sitesi sadece tıklayın..Allah depremde hayatını kaybeden kardeşlerime gani gani rahmet eylesin inşallah
Öğretmenlerimiz
Allah Rahmet Eylesin Nur İçinde Yatsın Meslektaşlarımız....
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Allah rahmet eylesin. Tüm camiamıza sabır diliyorum. Eğitim meşalelerimizin sönmemesi dileğiyle.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
Allah rahmet eylesin.
Bazılarıda stajyer oldugu ıcın ne ssk sı var ,ne maası varmıs yazık yav bu ınsanlara cok yazık.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynalcım Yok Öyle Birşey Stajyerde Olsa Devlet Memurudur,Maaşını Alır, Emekli Sandığı Felan Ödenir Sadece 1 yılı Doldurmayan Memur Asaleti Tasdik Olmamış Sayılır. Bu Sebeple İstifa Durumunda Memurluk Hakkını Kazanmamış Olarak Görülür. Buda Aynı Şekilde Memur Vasfı Taşımadan Ayrılmış Vefat Görünür Tazminat Felan Ödenmez. Ama Devletin Elinde Herşey İsteseler Yasayla Bir Gecede Çözerler.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin.
videoyu izleyince hüngür hüngür ağladım off of...
Allah hepsine rahmet eylesin..
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri