sitemize bir tane daha t-jet katıldı,hayırlısı olsun bakalım :)
Printable View
sitemize bir tane daha t-jet katıldı,hayırlısı olsun bakalım :)
Hayırlı olsun epey araştırdıktan sonra almışsınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı :)
Sağol Engin, çok araştırdım, hatta bi bravo buldum almadan bi gün önce, tekrar gittim baktım aldığım araca, dedim budur.. Bravo T-jet Dinamikti siyah renk ama biraz yıpranmış garantisiz 2008 model.. boyasında kılcak çiziklerle dolu, bi kaç yerinede ufak sürtme izleri, ön direkte çok hafif bi harelenmesi vardı sinmedi içime..
Puntonun cam tavanlı beyaz modeli hep aklımdayd taa 2008 yılından bilgisayarıma kayıt etmişim take off yoktu o zamanlar çok kollu 17.. take off u görünce zaten bittim..
sonuç olarak bu arabaya binmeden ölmeyeyim dedim kısa bi sürede olsa : ) Benim hanım 6-7 ay sonra baskı yapmaya başlar dizel otomatik diye : )
Okan abi keyfini çıkar o zaman aracın :D
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :) araç çok güzel en yakın zamanda garaj resimlerini yükleyin deerim :)
hayırlı uğurlu olsun benzin fiyatları düşük olsa zaten bu arabaların fiyatları tutulmaz..
hadi hayırlı olsun okan gönlünce bin.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız :) hiç kullanmadım ama aston martin gibi demişsiniz ordan fikir yarattı :D
hayırlı olsun kardeşim bir t jet furyası aldı gidiyor valla...bende aldıktan sonra bana alma diyenlere bir tur vermiştim hepsi geri aldı dediklerini:)
hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın aracınızı..
Hayırlı olsun.. 10 numara Tercih.. Darısı başıma demek isterdim ama maalesef t-jet bana kısmet değilmiş.. yine starjet yine starjet :(
Hayırlı olsun..Bu araçların yakıt tüketimleri nasıl acaba..
Çok deli makina almışsın. Fiyatı da süper Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşaallah