Allah bu guzel kardeslerimizin mekanlarını cennet eylesin.
Printable View
Allah bu guzel kardeslerimizin mekanlarını cennet eylesin.
Akşam erciş millieğitim müdürünü dinledim. kendilerinin 51 tane hayatını kaybeden,30 tane haber alamadıkları öğretmenlerinin olduğunu söyledi. :(
Esra Akkaya - Eskiswhir... dun topraga verildi...
Depremde hayatin kaybeden ogretmenleeimizin ailesine bassagligi, allahtan rahmet diliyorum... mekanlari.cennet olsun....
Toplamda şu ana kadar 63 öğretmen hayatını kaybetmiş... :(
Van'da Ölen Öğretmen Sayısı 63'ü Buldu | Kamudan Haberler.com - Kpss, Sınav İlanları, Sosyal güvenlik, Milli Eğitim
Çok kötü bir durum ALlah rahmet eylesin MAnisalı arkadaşım Alime Paşa ile birlikte seminerlere gittik . ölüm bize en uzakmıs gibi geliyor ama hemen dibimizde sevdiklerimizi arkadaşlarımızı kaybettik alalh gani gani rahmet eylesin. Yine Konya Bozkırdan anasınıf ı öğretmeni arkadaşımız MElahat dönmez rahmetle anıyorum. ne kadar da cok ugrasmıstı kazanabilmek icin halbuki ne umutlarla gitti
allah rahmet eylesin öğretmenlerimizie
bu binları yapan mütahitlerin Allah belasını versin kendi 3 kuruşluk karını düşünüp milletin canını tehlikeye atıyo hatta mezarı yapıo devleti milyarlarca zarara sokuyor bunları yapanın teröristten ne farkı var ? teröristler istese bu kadar zarar vermezdi
Allah rahmet eylesin-mekanları cennet olsun
Dün internet haberde vefat edenlerın lıstesı vardı daha dogrusu o kagıdın fotografını cekmıs gazetecı 2 sayfaydı 53 ısım vardı dıger bır kagıtta ıse haber alınamayan ögretmenlerın ısımlerı vardı 40 kısıydı galıba hempsının yas ortalaması 25 asagı yukarı coguda toplantının ertelenmesınden dolayı aynı kafedeymis ama toplantının yapılacagı bınada hasar yok. Bu mutehıtlere cok agır ceza gereklı.
Basbakan ıkı gundur gecekondu,kacak yapıları yıkacam dıyor kişisel olarak inanmıyorum boyle bırsey yapacagına ama bır tarafımda insallah yapar dıyor yapması oldukça zor malum bızım tum sıyasılerımıız oy kaybetmeyelım havasındalar ama başbakanda yaparsa samımı olarak kımsenın yapmaya cesaret edemeyecegı bır ısı gerceklestırmıs olur insallah yapar da bundan sonra depremlerde can kaybımız en aza ıner İstanbul depremını dusunmek dahı ıstemıyorum zaten, Kanal projesını yapacagına basbakan istanbuldakı curuk,kacak,denetımsız yapılan evlerı,apartmanları yıkıp yenıden yapsa cok daha ıyı olur
Bende Gazı Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği son sinif okuyorum arkadaşlarımızla yeterki atanalimda ister Van olsun ister Şırnak olsun önemli değil diye canla başla kpss sınavına hazırlanıyoruz bu tür haberler yaralıyor bizi, mekanları cennet olsun :(