bende öle umarım:D ama neden öyle dedin bildiğin bişeyler varsa söylersen sevinirim..:D
Printable View
ben kaskomu yaptırdım 780 tl ye:D
anadolu sıgorta.
eyvallah dostum saolasın.daha fazla beklemek ıstemedım.hayırlısıyla cumlemıze kazasız belasız bınmek nasıp olsun........
Arkadaşlar ben 2012 punto sahibiyim aracıma kasko yaptırdım ve kasko 1650 tl ye geldi bana 800tl ye fazla diyenleriniz var ben arabadan hiç anlamam normalde sizce fazlamı vermişim. ama yaşım 18 ve hızlı sürücüye giriyormuşum o yüzden bukadar pahalı demişlerdi
benım yasımda 27.valla anadolu sıgortadan yaptırdım.aynı klozlara farklı sehırde cok alakasız rakkamlar verdıler.gayette guzel oladugunu dusunuyorum ve 780 tl.fıyat arastımasını ıyı yapın.burdakı arkadaslar saolasunlar cok yardımcı oldular.hepsıne gercekten tesekkur ederım..
ama oyle dusunme ben ım arac zonguldak plaka.sehır baya farkedıyo.bence fazla vermısım dıye dusunmeyın.hayırlı olsun sızınkıde.yınede allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın...
Arkadaşlar benimde poliçe önümüzdeki cuma dolucak anadolu sigortadan kaskolu şuan haftaya %40 hasarsızlık indirimim olucak geçen sene 948,50TL ödedim bu yıl yine aynı rakkam çıkmış nasıl olabilir böyle bir şey
hocam bı yanlıslık olmasın o ıste.sanırım 948 ın yuzde 40 asasında bı meblag olması gerek.gorusmedınızmı kaskonuzu yapan sahısla?
ne dıyo gerekce olarak?
abicim bu acıdan bakmayın o hesaba kaldıysa 2 sene sonra hiç para ödemezsiniz polıceye :D polıce fıyatlarına zam gelıyo bunun uzerınden ındırımler uygulanıyo. ayrıca %40 dediqiniz indirim sadece carpma carpısma primi üzerinden. yani polıcedekı deprem sel hırsızlık cam kırılması yanlıs akaryakıt dolumu vs vs bunlar uzerınden ındırım olmuyo ..
oda ıyımıs ya valla ben ole bılmıyodum:D vay be adamlar her ısın bı kolayını bulmus:D
sende haklısın valla:D
Kasko ucretlerıne belırlı zamanlarda zam gelıyor Hazıran bası yada Temmuzdu ve bunu takıp edem her ay veya 3 ayda bır kaskoya takmayın bır tampon fıyatına aracın tamamı guvencede dıye dusunun ben oyle yapıyorm fazla oturmuyor .bu sene 540 tl yaptırdım ınsallah hasarsılık % 50 olacak o hesaba gore 270 falan odemem gerek ama kaskolar belırlı rakamın altına ınmıyor sabıtlenıyormus ya 400-yada 500 falanmıs 7 yıllık kaskonda olsa %65 400 tl 4 yıllıkta olsa %65 400 tl sabıtmıs
Zafer senın kaskocun cıkarır merak etme senın odemen gereken mıktar % 40 ıse 540 tl dır ama bu rakam tutmaz genelde 100-150 tl fazlasını dusun benım kasko 670 tı % 40 ındırdım 400 ıken 540 tuttu senınkıde 650 olmalı Allıanza bak derım cunkı arac fıat allıanz fıyata guzel rakam verıyor benım gıbı yap 20 farklı acenta ıle gorus hepsı bırbırınden cok farklı rakam verıyor
geçerken uğradım öyle sigortacıya süre bitiyor ne kadar yeni pirim dedim 920 filan küsürüde var sonra eve geldikten sonra baktım geçen sene ödediğim pirime 948,50TL %40 hasarsızlık olucak yeni kaskoda birde anlamadım gitti.Donanım olarakta Blueme ve esp asr hillholderı eklettim o zaman fiyatıda iyice çıktı 1.033TL çıktı araç değeri 31,500TL çıktı 2011 model araç