Evet arkadaslar kullananların yorumlarını merak edıyorum BRC mı Landımı ? Servıısler Landi takıyor 77 bg kaca dusuyor,çekıs dususu barız bellımı hıssedılıyormu ,hıssedmeye %100 uzerınden kac verırsınız % 95 hıısedılmıyor %5 hıssedılıyor gıbı
baya yaktıgını dusunuyorum aslında cok yatıgından zıyade malum benzın fıyatlarından lpg takmayı dusunuyorum.taktıranların fıkırlerını alabılırmıyım?hangı marayı onerırsınız ve memnunmusunuz?
cekıste cok sıkıntı oldumu?
sımdıden cvplarınız ıcın tesekkurler...
Evet arkadaslar kullananların yorumlarını merak edıyorum BRC mı Landımı ? Servıısler Landi takıyor 77 bg kaca dusuyor,çekıs dususu barız bellımı hıssedılıyormu ,hıssedmeye %100 uzerınden kac verırsınız % 95 hıısedılmıyor %5 hıssedılıyor gıbı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ben aracı alalı henuz 7 gun oldu ama sandıgımdan fazla yakıyo.fıkırlerınız dogrultusunda lpg takmayı dusunuyorum .servısle gorustum kesınlıkle tavsıye tmıyoruz dıyolar.kararsızım.kullananlar nasıl oldugunu anlatırsa cok memnun olurum....
Kim ne derse desin beyler. Benzin fiyatları mağlum. Bizim Fire motor araçlarımız LPG sistemine çok uygun bunu herkez biliyor. Taktırın en ufak problem bile yaşamazsınız. Ama kaliteli bir marka ve güzel işcilik sayesinde. Ben Lavato marka taktırdım 10.000 km yaptım en ufak bir problem yaşamadım çok güzel ekonomi sağladım saygılar...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
üstad ne kadar yakıyo? kac lıraya ne kadar yol alıyosun? çekişte cok buyuk sıkıntı oluyomu? ya benzın fıyatları ortada eger lpg atamazsak arac yatcak sadece evın onunde...
forumda fire motorlar için lpg sistemleri diye konu var. orda bol bol bilgi var.
Ben serviste Landi taktırdım çok memnunum LPG masrafı çıktı bile şu an km de ş.içi agrasif kullanmama rağmen 25 kuruşu geçmiyor...
Ayrıca performans düşüklüğü vs de olmadı hissedilir birşey yok yani.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...l-basligi.html
Fire motorlar başlığında detaylara bakabilirsiniz. Fire motorların lpg ye çok uyumlu olduğu söyleniyor. Ayrıca Atiker dahi taktıranlar çok memnun. İş takan ustada bitiyor.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
bende 1.4 aracıma atiker marka lpg taktırdım çokta memnunum hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana çekiştede hiç bir sıkıntı yokbir depo lpg ile 500 km yol yaptım şehir içi (lpg yi full istasyonundan alıyorum lt 2,20 full kart veriyorlar müşterilerine artı ordanda indirim var cts günü 2.13 tl den aldım.)
taktırın gitsin bence...çekilmez benzin çilesi...italyana da italyan kit yakışır![]()
Keyif BMW'Dir...
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ben ağustos ayında taktırdım şimdilik gayet memnunum. tavsiye ederim.
ne kadar çok düşünürsen o kadar zarar. iyi bir usta bul ve taktır derim![]()
Every action has a reaction on the opposite direction.
valla taktırmadan bınemıcez ole gorunuyo.ama brc,lavato ve landırenzo toplamda 2.000 tl malıyetı var sanırım.atıker en ekonomık olanı.ama taktırmıskende duzgun bısey olsun ıstıyorum kararsızı m hayırlısı bakalım.garantıden duscek araba oda ayrı bı sorun...
ya nasıl bı ulke?araba al bınmeyı dusun ey allah ım...
Ben landi Renzo taktırdım 3 gün evvel. Açıkçası performans biraz düştü. otoyolda devirleri bitire bitire kullanırım genelde. araba daha 5bindeyken sanki heran kesiciye girecekmiş gibi bagırıyor ve 6 bine bir türlü gelemiyor 2. vitesten sonra. Korkuyorum artık 4 bini geçmiyorum. Az yakmaya evet yakıyor daha hesaplamadım ama kaba hesapla 50 liralık benzin 2 gün yeterken 4e gireceğim daha hala daha 1 yeşil ışık yanıyor. Benzinden gaza geçiş gazdan benzine geçiş gayet güzel sarsıntısız kesinlikle hissedilmiyor. Tek şikayetim aslında bakarsanız enjektörlerin ses çıkarması herkez arabayımı değiştirdin diye soruyor. Mazotlu gibi çalışıyor. Uzun lafın kısası artık performans kaygım olmadığı için ve devir tasarruf devir olduğu için Tüp bence taktırın çok bariz güç kaybı olmuyor. dik yokuşları halen 3. viteste çıkabiliyorum![]()
Fiyat olarak Landi Renzo serviste 1600 civarında yasal işlemler (evraklar falan) totalde 230 civarı birşey tutuyor.
bende de fun var sakın taktırma zaten çekmiyo bu araçlar. bide 28 kuruş yaktı son hesaplamalarımla.. karma.... bence hiç gerek yok. traktörü sollayamazsın valla...
pufffhocam herkes farklı soyluyo sanırım lpg bıraz sans işi...hayırlısı bakalım.korkum çekiş sıkınısı.zaten 77 beygır.sızde boyle soyleyınce...
Eko gaz diye bi marka var sakın ama sakın taktırmayın hayatımı mahvetti arabanın azına ...şimdi onu verip başka güzel bi marka taktırıcam ama ne taktırmam lazım bilmiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri