Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 1.4 fire fun a lpg? dusuncelerınız????

umut bulut
    kozlulum67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 38

Standart 1.4 fire fun a lpg? dusuncelerınız????

baya yaktıgını dusunuyorum aslında cok yatıgından zıyade malum benzın fıyatlarından lpg takmayı dusunuyorum.taktıranların fıkırlerını alabılırmıyım?hangı marayı onerırsınız ve memnunmusunuz?
    cekıste cok sıkıntı oldumu?
    sımdıden cvplarınız ıcın tesekkurler...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Evet arkadaslar kullananların yorumlarını merak edıyorum BRC mı Landımı ? Servıısler Landi takıyor 77 bg kaca dusuyor,çekıs dususu barız bellımı hıssedılıyormu ,hıssedmeye %100 uzerınden kac verırsınız % 95 hıısedılmıyor %5 hıssedılıyor gıbı
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

umut bulut
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

ben aracı alalı henuz 7 gun oldu ama sandıgımdan fazla yakıyo.fıkırlerınız dogrultusunda lpg takmayı dusunuyorum .servısle gorustum kesınlıkle tavsıye tmıyoruz dıyolar.kararsızım.kullananlar nasıl oldugunu anlatırsa cok memnun olurum....

Cihan GÜNDOĞDU
    Bolu_Beyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120
    Edilen teşekkür: 197

Kim ne derse desin beyler. Benzin fiyatları mağlum. Bizim Fire motor araçlarımız LPG sistemine çok uygun bunu herkez biliyor. Taktırın en ufak problem bile yaşamazsınız. Ama kaliteli bir marka ve güzel işcilik sayesinde. Ben Lavato marka taktırdım 10.000 km yaptım en ufak bir problem yaşamadım çok güzel ekonomi sağladım saygılar...

Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic

umut bulut
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

üstad ne kadar yakıyo? kac lıraya ne kadar yol alıyosun? çekişte cok buyuk sıkıntı oluyomu? ya benzın fıyatları ortada eger lpg atamazsak arac yatcak sadece evın onunde...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

forumda fire motorlar için lpg sistemleri diye konu var. orda bol bol bilgi var.

Selçuk Selçuk
    sss33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaslar kullananların yorumlarını merak edıyorum BRC mı Landımı ? Servıısler Landi takıyor 77 bg kaca dusuyor,çekıs dususu barız bellımı hıssedılıyormu ,hıssedmeye %100 uzerınden kac verırsınız % 95 hıısedılmıyor %5 hıssedılıyor gıbı

kesinlikle landirenzo derim ben. beygir kaybını hisseemedim.100 üzerinden 95 veririm. ne ikaz lambası ne titreme ne silkeleme hiçbiri yok. yakıt konusunda ise 10 tl ye 65 km. şehirdışı yol gidiyorum.lpg litresi :2.17

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Ben serviste Landi taktırdım çok memnunum LPG masrafı çıktı bile şu an km de ş.içi agrasif kullanmama rağmen 25 kuruşu geçmiyor...

Ayrıca performans düşüklüğü vs de olmadı hissedilir birşey yok yani.

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...l-basligi.html

Fire motorlar başlığında detaylara bakabilirsiniz. Fire motorların lpg ye çok uyumlu olduğu söyleniyor. Ayrıca Atiker dahi taktıranlar çok memnun. İş takan ustada bitiyor.
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

UĞUR SAYMAZ
    usaymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34EZ7792
    Edilen teşekkür: 56

bende 1.4 aracıma atiker marka lpg taktırdım çokta memnunum hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana çekiştede hiç bir sıkıntı yokbir depo lpg ile 500 km yol yaptım şehir içi (lpg yi full istasyonundan alıyorum lt 2,20 full kart veriyorlar müşterilerine artı ordanda indirim var cts günü 2.13 tl den aldım.)

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

taktırın gitsin bence...çekilmez benzin çilesi...italyana da italyan kit yakışır
    Keyif BMW'Dir...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda fire motorlar için lpg sistemleri diye konu var. orda bol bol bilgi var.
    İbrahım 1000 yorum yazılmıs vallahı okumaya usendım sahsen tek merak ettıgım landının beygır kaybı,hıssettıtıyormu ,sıkıntı varmı o konuda landı,brc,atıker varda var sagolsun arkadaslar yazıyor
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Volkan Ersoy
    etna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 13

Ben ağustos ayında taktırdım şimdilik gayet memnunum. tavsiye ederim.
    ne kadar çok düşünürsen o kadar zarar. iyi bir usta bul ve taktır derim
    Every action has a reaction on the opposite direction.

umut bulut
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

valla taktırmadan bınemıcez ole gorunuyo.ama brc,lavato ve landırenzo toplamda 2.000 tl malıyetı var sanırım.atıker en ekonomık olanı.ama taktırmıskende duzgun bısey olsun ıstıyorum kararsızı m hayırlısı bakalım.garantıden duscek araba oda ayrı bı sorun...
    ya nasıl bı ulke?araba al bınmeyı dusun ey allah ım...

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Ben landi Renzo taktırdım 3 gün evvel. Açıkçası performans biraz düştü. otoyolda devirleri bitire bitire kullanırım genelde. araba daha 5bindeyken sanki heran kesiciye girecekmiş gibi bagırıyor ve 6 bine bir türlü gelemiyor 2. vitesten sonra. Korkuyorum artık 4 bini geçmiyorum. Az yakmaya evet yakıyor daha hesaplamadım ama kaba hesapla 50 liralık benzin 2 gün yeterken 4e gireceğim daha hala daha 1 yeşil ışık yanıyor. Benzinden gaza geçiş gazdan benzine geçiş gayet güzel sarsıntısız kesinlikle hissedilmiyor. Tek şikayetim aslında bakarsanız enjektörlerin ses çıkarması herkez arabayımı değiştirdin diye soruyor. Mazotlu gibi çalışıyor. Uzun lafın kısası artık performans kaygım olmadığı için ve devir tasarruf devir olduğu için Tüp bence taktırın çok bariz güç kaybı olmuyor. dik yokuşları halen 3. viteste çıkabiliyorum

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Fiyat olarak Landi Renzo serviste 1600 civarında yasal işlemler (evraklar falan) totalde 230 civarı birşey tutuyor.

umut bulut
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben landi Renzo taktırdım 3 gün evvel. Açıkçası performans biraz düştü. otoyolda devirleri bitire bitire kullanırım genelde. araba daha 5bindeyken sanki heran kesiciye girecekmiş gibi bagırıyor ve 6 bine bir türlü gelemiyor 2. vitesten sonra. Korkuyorum artık 4 bini geçmiyorum. Az yakmaya evet yakıyor daha hesaplamadım ama kaba hesapla 50 liralık benzin 2 gün yeterken 4e gireceğim daha hala daha 1 yeşil ışık yanıyor. Benzinden gaza geçiş gazdan benzine geçiş gayet güzel sarsıntısız kesinlikle hissedilmiyor. Tek şikayetim aslında bakarsanız enjektörlerin ses çıkarması herkez arabayımı değiştirdin diye soruyor. Mazotlu gibi çalışıyor. Uzun lafın kısası artık performans kaygım olmadığı için ve devir tasarruf devir olduğu için Tüp bence taktırın çok bariz güç kaybı olmuyor. dik yokuşları halen 3. viteste çıkabiliyorum
    hocam bu mazotlu gıbı calısıyo dedınız bu sesı cıkarmasının sebebı havaların soguk olmasından kaynaklanabılırmı?

MURAT ERDOĞMUŞ
    msuermarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 9

bende de fun var sakın taktırma zaten çekmiyo bu araçlar. bide 28 kuruş yaktı son hesaplamalarımla.. karma.... bence hiç gerek yok. traktörü sollayamazsın valla...

umut bulut
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

pufff hocam herkes farklı soyluyo sanırım lpg bıraz sans işi...hayırlısı bakalım.korkum çekiş sıkınısı.zaten 77 beygır.sızde boyle soyleyınce...

özhan yozgat
    ozhanyozgat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 7

Eko gaz diye bi marka var sakın ama sakın taktırmayın hayatımı mahvetti arabanın azına ...şimdi onu verip başka güzel bi marka taktırıcam ama ne taktırmam lazım bilmiyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon