Arkadaşlar çekişle ilgili bi problem olmuyo araç zaten gitmiyo .....ama konforlu bi araç vesselam ...
Printable View
Arkadaşlar çekişle ilgili bi problem olmuyo araç zaten gitmiyo .....ama konforlu bi araç vesselam ...
Yok landi renzo nun enjektörleri sesli çalışıyor maalesef. Tüm landi kullanıcılarının şikayeti aynı yönde.
Korkulacak bir şey yok araç zaten performans aracı değil. Çekişte bir sorun yok. Çekiş aynı. Sanki enjektör gazı yüksek devirde yetiştiremiyor gibi 5bin devirden sonra arabanın devir kadranı oynamıyor sanki. Çok bağırıyor. Bende araç sıkıntıya girmesin diye artık devirli kullanmıyorum 3000 3500 gibi maximum torku verdiği sıralar vites geçişlerimi sağlıyorum uzun yollarda. Trafikte zaten 2500 ü geçmiyorum ama diğer yazımda dediğim gibi ana yollarda eskiden devirleri bitire bitire kullanırdım. Şimdi uslu uslu gidiyorum.
Son olarak bugün yaptığım test sonucu aracım LPG dede Benzindede aynı gidiyor. Tüm olumsuz yorumlarımı geri alıyorum. Ama enjektör halen sesli ve öyle kalacak :D
en fazla kac yaptınız ustat bu aracla.benım henuz basma fırsatım olmadı.
ben atiker taktırdım şehir dışı 0.165 yaktı şehir içi 0.20 kuruş yakıyo(litre fiyatı 2.30-2.45). performans olarak belki inanmazsınız ama hiç bir kayıp yaşamadım araba kendini topladı diyebilirim. ben çok memnunum
ustat bende bayburttayım sız erzurumdamı taktırdınız tupü?
brc den sasma derım bınıcıysen ne 5000 ne 6000 devır gıt gıde bıldıgınce enjektor sesı dığerlerıne gore az
ne kadar sürate ulastınız aracta arkadaslar?160 ı goren varmı ve 160 bastıgınızda eger bastınızsa aracın kontrolu hala sızdemıydı:)
bende brc my11 var garanti deldim ama memnunum 170 kmleri zorlanmadan görüyor gazda.start stop desteğide var ışıkda durunca gazla başlıyor.performans biraz göreceli araçalarımızn tork eğrisi çokda kötü değil.biraz geç devirleniyor o kadar.ani hızlanmalarda fena değil.eğer uzun yolda riskli sollamalara girmezseniz çokda üzmüyor.benden 20-25 sene evvel ortalama 60-70 hp güç veriyordu bu araçlar gitti ise bizimkiler haydi hay gider
150km ye rahatlıkla çıkıyor LPG de. 5. vitesi lpg de sokamadım daha kesiciye. İstanbula giderken 5 te 190 görmüştüm eğimli yolda düz yolda araba 175 i geçmedi.
ıyımış:) 150 de kontrol nasıl?cok sallıyomu?
Yok ben 190 ı gördüğümdede titremem sallanma olmadı. Sallanma çok rüzgarlı havalarda oluyor. Yada yandan hızla büyük araç geçerse. Normal hava koşullarında araç 190 da çok stabil tek derdi çok motor sesi alıyor içeri.