sitede kodu var ama onu gırıp fıyatını gorebılecegım bıyer bulamadım...
bilen varsa yazarsanız sevınırım tesekkur ederım...
sitede kodu var ama onu gırıp fıyatını gorebılecegım bıyer bulamadım...
ben gecen yıl bır dosemecıye taktırdım epeyde genıstı 60 tl....
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
rahatsız edıyomu vıtes atarken yoksa kullanıslımı.ozellıkle uzun yolda baya rahat olacagı dusuncesındeyım acaba kullanıslı olurmu dogrumu dusunuyorum?
takılma yerı tek bende pek sorun yaratmamıstı.....
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
tesekkur ederım ılgınız hayırlı aksamlar....
ben 25 tlye netten aldım oldukca memnunum orjınal degıl ama ıs goruyor 5 ayda vıdaları bıraz gevsemıs tıkırtı yaptı sıktım gectı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
gıttıgıdıyordanmı aldınız?
Orjinali 200 civarı .
20tl ye almıştım kendim taktım gayet sorunsuz ve oldukçada memnunum;orj. çok para hiç de gereği yok bence 20-30 tl ye çözersin
hocam nerden aldınız nettenmı? netten aldınızsa hangı sıteden aldınız?
hizlial.com dan aldım
Dreamcar Brillante Sürgülü Kolçak diye geçiyor 25 tl fiyatı var;kargo bedava..al bak keyfine
eyv bu baya ıyı oldu cok tesekkur ederım
takarken içinden çıkan ayakları kullanma gerek yok tam oturuyo bide içindeki vidalar işe yaramıyo somunlu vidalardan 4 tane alıver onlarla monte et,6 aydır kullanıyorum milim oynama gevşeme yok
bı foto atabılırmısınız aracın ıcını gosteren.vıdaların oldugu yerı.
hazırda yok çekince artık
peki üstad eyvallah
ben de orjinal taktırmadım,25-30 civarı birşeydi..ilk başlarda vites atarken tuhafıma gidiyordu,açıkçası rahatsız ediyordu,çıkarmayı düşünüyordum ilk günlerde ama şu an iyiki taktırmışım diyorum,hem alışıyorsun hem de çok rahat bişey,ilk başlarda neden öyle düşündüğümü bile çözemiyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri