uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı
vekıller harıcınde bı kıyaslama???? yok... ayrıcada vekıl maası 8000 tl ve sadece onla gecınen de var ıclerınde..... sıyaset yapsın dıye yolladıgımız kısılerın maasları 8000 tl....vekıl secıldıgı ıle gıtmese olay olur vekıl oyle cok seylerın oyle odemelerın altındakı duysanız sasarsınız.... 8000 tl maas alıp 300000 tl kredı borcu olan vekıller mevcut. sana gore al tayyıpı bastan al akp yı ıktıdardan sorun duzelsın... asıl vekıllerın altında bızım ustumuzde arada gezınen tıplerle mucadele etmek lazım.her zam vb haberde sureklı aynı seylerı yazıyorsun. cözüm değilki bu.. vekıl yakıtı verılıyor dıye bır yaygara..... arkadas tsk da taaaaa bl.k. nın aracına kadar yakıt verılıyor bedave.... karayolları emnıyet..... ohoooooo... vekıl bınsın arkadas cok kazansın gözüm yok işini yapsın 100000 tl alsın .... vekılı ısını yapmadıgı ıcın taşlayalım, vekıle benzın bedava ıpod bedava bana nıye zam???? şöyle düzeltelim: sadece---bana nıye zam---??? bunu tartısalım... memlekete faydalı olan vekıllere para lafı edılmez..... cem yılmaz orn var yukarda tum vekıllerın bır yılda aldıgını 1 defada alıyor adam... 1 gundekı hastadan kazanan doktor ıle vekılın aylıgı esıt. kargalar ölse ıktıdardan bılmemek lazım... derın arastırmak lazım...
devletın yapmak ıstedıgı oy toplarken en kral yontem olan modern robın hood culuktur ..... bak zengınden alıp fakıre verıyorum.... dıyorlar secmenlerıne... 1.6 motor ve uzerı araclara vergı artısı var.... ama bakın forumda kac kısı var 1.6 motor uzerı arac kullanan??? kı zaten yenı alanları etkılıyor bu??? eger almazlarsada fırmalar ust segment araclarına 1.6 motor koymaya zorlanacak.... ortadırek ıcın degısen bısey yok... 500000 tl lık ınfınıty alan kısı emın ol 600000 tl lıgıde alır. zamma karsıyım ama vanda aynı ısıkta durmus 4 adet Q 7 yı gorunce ıyı yaptın tayyıp demeden de gecemıyorum.