aracta hız sabıtleyıcı,park sensörü ve yagmur sensorude var.orjınal boyasız kazasız.arac sızce ne kadar eder?arac beyaz bu arada...
aracta hız sabıtleyıcı,park sensörü ve yagmur sensorude var.orjınal boyasız kazasız.arac sızce ne kadar eder?arac beyaz bu arada...
arkadaslar yokmu fıkrı olan?beklıyorum goruslerınızı...
evet arkadaslar sanırım ılgı cekmedı konuama ben yınede goruslernızı beklıyorum
![]()
evet arkadaslar.nedır bu aracın fıyatı yorumlarınızı beklıyorum hala...
Edeceği para 27 gibi bi rakamdır muhtemelen.Ne için soruyorsunuz acaba? Bu özelliklerde aracınız var satmak için fiyat mı belirliyceksiniz yoksa bu özellikle bi araç buldunuz ederini mi öğrenmek istiyorsunuz![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
ben aldım yaklasık 15 gun oldu ancak ıstedıgım daha dogrusu aradıgımı bulamadım bu yuzden satmayı planlıyorum...
Aradığımı bulamadım derken araçtan ne bekledinizde beklentilerinizi karşılamadı?
Çok samimi bir arkadaşım 2012 model sıfır aldı çokta memnun araçtan her yönüyle sadece performansı biraz kötü oda 1.4 8v olması 77hp gücündeki motordan kaynaklı.Performans bekliyorsanız T-jet alın![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
bende performanstan memnun degılım.ne bıleyım hoslasamadım.dedım kac cıvarı gıder ,ona gore satısa cıkarıp baska bı arac denıcem.hayırlısı bakalım...
Performans demek o kdr fazla yakıt demek 1.4 fire motor daha çok ekonomi yönünden mutlu eden bi motor.Bende performanslı araç seven biriyimdir bu yüzden ne 1.4 benzinli starjet ne fire nede multijet bakıyorum sadece t-jet bakıyorum 120 hp araç chip ile 150-155hp arası veriyor buda 2.0 araçların hepsiyle dalga geçmek için yeterli bi rakam(type-r,clio rs vb araçlar hariç
) alırken başta düzgün karar vermek gerek.
Konu Ayberk0616 tarafından (23/10/2011 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
haklısınız.bende allah kısmet eder satarsam golf alcam.farklı segmentte ama bence ıdeal...uzerıne bıraz daha koyunca sanırım alınabılır.evet sızce ne kadar eder arkadaslar.fıkırlerınız???
27 benım fıkrım sızce nasıl fıyat?
Aracınızı güzelce yıkayıp detaylı fotoğraflarını çekip ilan açın yazın 28 ciddi alıcı ile pazarlık edersiniz kafanıza yatan fiyat veren oluncada satarsınız![]()
bende oyle dusundum valla ne yalan olsun.allah hayırlısını verır ınsallah banada alıcıyada...hadı bısmıllah...
Hayırlısı olsun inş istediğiniz rakamlara hemen alıcı bulursunuz.Hayırlı satışlar
tesekkur ederım.saolasın ayberk.bakalım bulabılcezmı![]()
Araç satmak daha kolay alması daha çok dertbi yandanda araçlara bakar olun
valla ıkıncı el almıs basını gıtmısdedıgın gıbı oda ayrı bı sorun.hemen alamam belkı ama bayram uzerı elden cıkarıyım en azından.kendımde o cıvarda aldım zaten.beklıcez bakalım
![]()
Sıfır araçlar bu kadar pahalanırsa olucağı bu tabiikinci ellerde fiyatlar yukarı çıkıyor maleef
aynen dostum aslında punto almak gıbı fıkrım yoktu.baktım 2010 ve km 12.500 dü dedım alalım hıc olmazsa sıfır arac bınerız ama frekansımız tutmadı sanırım...umarım alana hayırlı olur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri