Feyyaz'la dün Formula 1 pistinin orda trafiğe kapalı geniş bi yolda 0-100 denemesi yapalım dedik kim alıcak diye,sonra ilerki kavşakta bitsin dendi.
Ama Feyyaz'ın bir anda 1-2-3 deyip fırlamasına rağmen geriden gelip geçince ve arabada 100km'ye ulaşınca yanımdaki arkadaşın boşa at demesinden sonra gazı diplemeyi bıraktım ve video bittikten sonra geldi beni geçti
Her ne kadar beni geçtiğini iddia etse de fark ortada![]()
Ondan daha geniş tabanlı lastiklerimle geç kalkıp sonradan geçiyorum ve tam o anki Feyyaz'ın surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo
Videolar aşağıda yorumu size bırakıyorum
Roll yapmaya giderken..
Bora vs. Feyyaz Before Roll.. - YouTube
Roll zamanı !
Bora vs. Feyyaz Roll ! - YouTube
Aynadaki farka dikkat edin.1,5-2 boy var
NOT: Sadece eğlence amaçlı yapılmış bi şeydir,Formula 1 pistinin arkalarındaki bir yoldur ve sadece Pistte yarış zamanları araba geçmektedir onun dışında trafiğe kapalıdır..
Edit: İki araçta 75 Hp 1.3 Mjet.Feyyazın lastik ölçüleri 205/45/17 , benimkiler 215/45/17..
Konu Ziyaretci037 tarafından (20/03/2012 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Diğer araçta dizel miydi???
feyyaz sana hiç yakıştıramadım koçum
ama sen bence bu boranın depoyu kontrol et benzin felan atmıştır depoya
bana geldiğinde söylemişti abi feyyazın aklını alıcam diye
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
fark nasıl o kadar açılmış anlamadım...chip vs var mı ?
Keyif BMW'Dir...
Arkadaş basmamış ki açıkça ortada videoyu çekerken zaten sana bakıyor önüne bakmayan adam nasıl konsantre olup hızlanabilir![]()
keşke benide çağırsaaydınız bende yakınım oraya 10 dk 90 bg liğide denerdik![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
feyyaz pek sallamamış![]()
bişe dicem ya tam 18. saniyede kalkıyorsunuz ama 40. saniyede 100 e geldi bırak diyorsunuz0-100 22 saniyemi sürdü?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
buarada feyyaz bir an önce cam filmi çektirmeli.aracı çıplak halde şuan
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri