Abi gözünü seveyim uzak dur yani. Böyle bir darbe almış araçla mı yola çıkacaksın. Senin aracın olsa tamir ettirsen neyse de başkasından almak hiç makul değil bence.
Printable View
Abi gözünü seveyim uzak dur yani. Böyle bir darbe almış araçla mı yola çıkacaksın. Senin aracın olsa tamir ettirsen neyse de başkasından almak hiç makul değil bence.
birşey olduğu belli zaten...
Evet hiçbir satıcı o fiyata o aracı satmaz. adam ELLİ liraya aldığı aracı YİRMİ liraya satıyorsa o araçta dehşet verici bir durum var demektir...
En temizi sıfır almak her zaman....
sadece sol ön kapı boyalı
sol ön çamurluk değişik
kaput boyalı.. olan arac buysa valla ınsanda hıc utanma arlanma kalmamıs. uzak durun efendım bu aractan. bıraz daha dıkkatlı bbakılsa sase bıle kaymıstır bunun.
benım paramla 10 tl bıle etmez... en ıyısı sıfır araba almak. 26.000 tl buna verene kadar 32.000 sıfır evo alısınız 2011 model. en azından ılk kocası sız olursunuz...
kesınlıkle tavsıye etmem....
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Bu araçtan geçtim artık biraz daha bekleyeceğim.. Aklım bravoda ama baktım olmuyor Evo ya kısmet artık.. Umarım yıl sonunda fiyatlar aşağı iner biraz.. Saygılar hepinize..
Bunun pert kaydı vardır bu hasarla muhtemelen.
büyük ihtimal pert
Pert degil, ben de şaşırdım..
bu aracın her yeri oynamıştır böyle bir kazayla, ayar bile tutmaz, yolda yengeç gibi gider. uzak durun....
Arabada ucuza kaçmayın. Atalarımız boşuna dememiş ucuzdur vardır bir illeti,pahalıdır vardır bir hikmeti diye. Arabaya vermediğini ustaya verirsin derler.
maşallah iyi patlamış bee...
aman hocam uzak durun boşverin gitsinnn
unuttum gitti : )
hocam işin aslı ben olsam almam..yani bu kaza sağlam bir kazaya benziyor 26 bin lira da az değil hani..40 bin liraya sıfır astra veriyorlar dizel full...
ben haziranın başında bravo 1,6mjt emo aldım 27000km de.sağ ön ve arka kapıda boya var,araç 0km iken,sanırım showroom da sürtmüşler başka hiçbirşey yok.31,500tl verdim.renk senin paylaştığın fotolarla aynı,ruhsatta fildişi beyazı diye geçiyor,emsal olsun diye paylaşıyorum..ayrıca aracı almadan önce gğvendiğin bir servis yoksa dışarda bu işi hakkıyla yapanlar var onlara götürmeni tavsiye ederim.ben ankara da olduğum içn müslüme götürdüm onun lafıyla aldım.bu araçtan vazgeçmekle doğru bi karar vermişsin,inşallah aradığın aracı bulursun..