arabamı satalı yaklaşık 10 gün oldu ama burnumda tütüyo valla.bi tane dizel getz aldım ama hiç tat vermiyor.kısa bi zaman sonra yeniden bi punto alıcam galiba....yine forumdayım kopamadım
getz kaçlık ama dizelmi birde eğer dizel 110luksa yol tutuş olarak tat vermesede performans olarak tat vermesi lazım![]()
88 lik deli kaçıyor ama zıplıyorum arabada süspansiyon hiç yokyakıtı ölçemedim ama 25 krş geçerse sıkıntı.ilk dizel arabam biraz tuhaf geliyor
o motor onlara fazla birde 110 luk deneyin hem yerinde durmuyor hemde fren olarak yerinde durmuyor bi rüzgarda Allah korusun takla![]()
![]()
aynen mert 120 yi geçmiycen.sana yağı kutusu gibi![]()
110 luk era da bile 5. viteste 110 la giderken gaza köklediğinde bile deli gibi ivmelenen araç. tabi direksiyonu sabit tutacağım diye kadrana bakmaya pek vakit olmuyoro arabada yeni servisten çıkmıştı düşünün. gözümün önünde ön takımın muhtelif parçaları değişip rot ayarına girmişti.
sorması ayıp kaça verdiniz aracı ?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aynen eralarda her viteste yürüyor acayip bir makina![]()
hocam getz'i bu kadar küçük görmeyin. ben 1.4 97hp olanını kullanıyordum, hala da kullanırım arada. Arabanın frenleri iyidir, ayrıca benim aracım 1298kg'dı. Puntodan neredeyse 200kg daha ağır. Yere daha iyi bastığına eminim. Her türlü zorladım dinamik olarak iyi bir araçtı. vgt'sini bulsam punto yerine alabilirdim bile. ama yakıtı biraz fazla diye okudum.
Bence getz konfor olarak puntonun yanından geçemez...
isofix ama hiç rahat değil uzun yolda gına getiriyor adama![]()
şu hyundainin tüm motorlarını seviyorum acayip aletler
ben 5gün kullandım 2008 model bazdı sanırım kiralık araçtı. abs bile yoktu araçta frene hafif sert basınca anında kaymaya başlıyodu (km yüksek değildi lastiklerde gayet iyi durumdaydı) donanım vs plastik kalitesi konfor sıfırdı. puntoyu elfreniyle bile zor kaydırdığım yerde biraz gaza basıp direksoyunu kırınca spin atıyodu...
farklı araçlardan bahsediyoruz sanırım...
motoru dışında puntonun yanına yaklaşabilecek en ufak bişeyi yoktu...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
gönül ister t-jet cüzdan der m.jet![]()
Tjet az yakiyor korkmayin su araclardan![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
mert ne adamsın olm sen![]()
![]()
TSİ Jetta.
oo hakan burdaymışabi araba istediğin zaman senin.
benim ablamın aracı "2010 getz 1.4 dohc abs 4hy sr" denilen en dolu modeliydi. 24bin liraya alındı araç. 4teker disk fren. 10000km kadar kullandım. ne kaydı ne geç durdu. 24bin lira verilen bi aracın donanımında da 4cam otomatik, aynalar elektrik kontrollü, sunroof, usb bağlantılı mp3 çalarlı teyp, plastik kalitesi ise linea kadar en azından. araç zaten ağır, amortisörleri de gayet sert olduğundan çok iyi bir yol tutuşu vardı sınıfındaki araçlara göre.
altınyoldan bornovaya dönerken viraj vardır izmirli arkadaşlar bilir, aynı hızla viraj çizgisini puntodan daha iyi takip ediyor.
tjet özlenmez mi![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri