Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunun da çözümünü bulmuşlar, didimde benim kız hastalandı ateş içinde saat 23:30 gibi hataneye koştuk önümüzdeki ayağını kestirmiş ona muayene yazdılar o adam cozladı ne muayenesi kardeşim acil bu yok abi neresi acil bişi olmaz dedi inanamadım sonra sesler yükselince adama acil yazdılar bize geldi banada muayene yazdılar .. adama döndüm burası acil, acil olmasa gecenin yarısı burada ne işimiz var muayene olsak gündüz geliriz ne saçmalıyorsun dedim beni gören herkes arka çıktı ve tüm muayenelri acile çevirdi .. hastahanelerde neler dönüyor farkında değiliz ..
Hastanelere il sağlık müdürlüğünden saçma sapan adamlar gelip poliklinik ve acilleri denetliyorlar. En fazla acil denetleniyor.ve çoğu zaman birçok müdahalenin acil olmadığı halde acilmiş gibi giriş yapılmış neden polikliniğe yönlendirmedin be doktor diyerek o günkü nöbetçi doktora soruşturma açıyorlar. zavallı doktor da mecburen yönlendirmek zorunda kalıyor. Devlet bunu niye yapıyor? Birincisi acil ücretsiz veya düşük ücretli olduğu için halkı çok soyamıyor.(doğubeyazıt hastanesinde acil 3 Lira ücretsiz değil) İkincisi hastayı polikliniğe yönlendirerek 8 TL muayene ücreti alabilmek için bunu yaptırıyor devlet.