hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın
Printable View
hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun Coşkun, şık araç, güle güle kullan...
abi hayırlı olsun güle güle kullan
sanırım su gibi benzin içer bu araç :)
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan...
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..Neden dizelini çıkartmazlarki bu Honda nın..
Coşkun abi Hayırlı olsun... Allah'ım bizlerede nasip eder inşallah :)
abicim güle güle kazasız belasız kullan :) hayırlı olsun. maşallah
valla bir kaç kez denedim
vites d konumunda iken f1 fonksiyonu devreye girmiyor
ne zaman s konumuna alırsam o zaman aktif oluyor belki bir ayarı vardır bilemiyorum
ivmelenme konusunda haklısın uçurtma gibi ayağını gaza kapadığında hele hele devir yükseldikçe gelen ses insanı tahrik ediyor
konforuna söyleyecek yok dediğin gibi sanki otobüste yada chevrolet impala gibi yaylana yaylana gidiyor
yakıt konusunda daha öncede dedeğim gibi şehir içini ve dur kalk trafiği sevmiyor sanki ikinci bir motor devreye giriyormuş gibi tüketim 2 katı artıyor ama yolu bulduğunda 2000 -2200 devirde 5 litre civarı yakıyor 5 vitesin oranı bir hayli yüksek 2000 devirde 105 2500 devirde 130 km sürat yapabiliyor
ayrıca tüm mesaj yazıp iyi dileklerini ileten arkadaşlarada teşekkür ederim
Hayırlı olsun abi kazasız belasız...
Way yavrum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin maaşallah .. yakıyor beee .. artık ankaraya gelirsin ;) bir siftah yaparık ..
hangisi geçerki acaba:Dbravomu vtecmi :D e bi kapışırsınız artık..:D
ule adı üstünde cıvık :D coşkun ben basmam der çok yakar.. :D
.
Hayırlısı olsun Coşkun abicim. Mükemmel bir araç, her zaman hayran kalmışımdır bu Japon malına.. ;)
hayırlı olsun aracıiyi biliyorum aynısı ortağımda var otomatikler arasında en tuttuğum araçtır...
hayırlı uğurlu olsun coşkun abi gp den vazgeçmişin abi.
abi hayırlı uğurlu olsun çok güzel araba maşallah. sana ne kadar geldi bu honda? bilgimiz olsun yarın öbürgün alırsak
Hayırlı olsun Coşkun, Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun Çoşkun Abi kazasız belasız güle güle bin inşallah...
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. ben de almayı düşünüyorum ancak araçlarda en nefret ettiğim şey yol sesi ve bu aracın çok aldığını söylüyorlar doğrumu acaba
Hayırlı olsun, güle güle kullanın inş.
otomatikte tek geçerim honda ayrıca şunu söyleyeyim honda civic dualogic değil jazzve cityler öyle civic tam otomatik sanzıman yani yarım falan diill istediğinde müdahale ediyo
puntodan sonra yol sesi geliyo demek hakaret olur bence
araç yağ gibi kayıyor altınızda sessiz ve derinden
Abey gelde boya koruma felan yapak :) ama sen yaptırmışındır
hayırlı olsun... çok güzel bir seçim olmuş... eğer ilerde değiştirmeyi düşünürsem ilk civic bakıcam...
hayırlı olsun güzel araç .
manuelini ara ara kullanırım , devir kesiciye kadar güzel devirleniyor istekli motoru var. frenler puntoyu aratır biraz. genişlik ve rahatlığına diyecek yok ,bagajı biraz küçük ama bagajtan aldıkları mesafeyi içeri vermişler.
aracını değiştirecek arkadaşlara sesleniyorum
bu aracı bir defa kullanmadan karar vermeyin
gerçekten çok memnunum araçtan konfor konfor konfor daha söyleyecek bir şey yok
bu aracın dizeli olsaydı iddaa ediyorum satış rekoru kırardı türkiyede
katılıyorm gibi birşey ama;
evet süspansiyonu yumuşak konforu güzel ama bu araba kaymak asfalt aracı. kırıkkale gibi bir yerin asfaltında şehir içinde bile kafa mikiyor. ama gidişine konforuna kesinlikle laf edemem haksızlık olur. düşündüğüm araçlardan bir tanesi. direkten döndüm 2 ay önce punto üzerine 12 bin verecektim vazgeçtim.
ama sağlam ıslatacaz yavuzla birlikte :D şimdiden deyim
hayirli olsun,gule gule kullanin.benzinli motorla bu kadar satiyor,dizeli olsa yok satar.tasarimi gercekten cok guzel.200un uzerinde yolda biraz geziyor diyorlar kullanan arkadaslarim,iyi bir lastikle oda halledilir.
hayırlı olsun çoşkun abi Allah kaza bela vermesin...
hayırlısı olsun ,Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun iyi araç ..... maşallah imkanınız varsa bir kurban kesin derim yada horoz falanda olur herhalde sorun..:)
Abi kısa zamanda lpg taktırmanı tavsiye ederim.Cebini çok yer yoksa. 2006 model ve öncesine OMVL marka, 2006 sonrasına PRINCE takıyorlar.en uyumlu bunlar. Bunların bir özelliği arıza-motor lambasını söndürüyor olması. Hondaların genel özelliği lpg takıldığında arıza lambası yanar ve sönmez. Bu iki markada sorun yok.
güzel araba her yönüyle güzel bir tercih
.
Coşkun abinin dediklerine saygım var. Lakin siz de haklısınız. Ben arabayı sıfır haziran 15te aldım. 2.5-3 milyara yakın benzin parası verdim. ankaraya dönünce mecburen ben de serviste Landirenzo taktırmayı düşünüyorum. Araba bişey yakmıyor ama benzin çok pahalı bu memlekette.
Sizn honda da ne marka takılı?