15000 üyemiz var bunların 400 tanesi hergün aktif ama aracı alabilmemiz için 438 tane üyemizin aracını satması gerek (ortalama olarak 20 000 tl) 8 750 000 tl yapıyor. yok hesap kitap tutumuyor 38 araca daha ihtiyacımız var .. (sıyırdım biraz :) )
Printable View
15000 üyemiz var bunların 400 tanesi hergün aktif ama aracı alabilmemiz için 438 tane üyemizin aracını satması gerek (ortalama olarak 20 000 tl) 8 750 000 tl yapıyor. yok hesap kitap tutumuyor 38 araca daha ihtiyacımız var .. (sıyırdım biraz :) )
.
höööönngggg :mellow00: 760 ps mi?:w00t2000: 750 Nm mi?:dribble0:
Bu arabaysa bizimkiler ne ki?
İbrahim abi bu nekadar cirkın bır ıç doseme boyle dunya kadar para bayıl kırmızı kırmızı dosemeye
mehmet abi karbon kaplar :D
bagaj çok küçük ama bak. hiçbirşey sığmaz. station u warsa onu al.
fiyat doğru sınırlı sayıda üretilecek bir araç....
borusan bile getirmeyecek sanırım...
bu arada hocam benzin sıkıntı olursa BRC bunlarda garantiyi bozmuyormuş :D :D
bu arabaya kgs'de olmaz şimdi, ogs lazım :D
fiyatta hiçbir yanlışlık yok aynen böyle :) bütün dünyada 77 adet üretilecek bu araçtan :) önceden ferrarinin 100. yılı içindi sanırım enzo f1 vardı o da bu şekilde sınırlı sayıda üretilmişti ferrari satın almak için başvuranların arasından kendi seçmişti kime satacağını ve onlar da milyon dolarlara gitmişti :)
Ben Punto'yla yoğun trafikte geçerim bunu :D
alırken sor LPG uyumlumu atiker taksak olurmu diye.hesap numarasınıda ver hackleyip son bakiyeni de biz boşaltalım :D
ibrahim sakın alma bunlardada bizim gp ler gibi cıty modu kronik arızalıymış :)))
sakın bulaşma
CHIP attırsak yakıt artışı olur mu :D :D
almana yardım ederiz ama mtv sine karışmayız ona göre...
al tarafı yedi tane t jet motor gücünde be :D bizimde gönlümüz zengin...:)
:clapping:ben sipariş verdim bile
bırak hoca ya ..ortada şişe koymaya yer bile yok