çok geçmiş olsun.çok şükür kimseye bişey olamamış.bende daha kasko yaptıramadım böyle şeyleri görünce hemen kasko yaptırmam gerektiğini hatırlıyorum..:(
Printable View
çok geçmiş olsun.çok şükür kimseye bişey olamamış.bende daha kasko yaptıramadım böyle şeyleri görünce hemen kasko yaptırmam gerektiğini hatırlıyorum..:(
gecmiş olsun. çok üzücü ve sinir bozucu bi durum fakat.. insan bi hayır vardır demeden gecemiyor. belki döndüğünüzde aracla beraber size bişey olacaktı. Allah bu sekilde korudu. İnşallah daha iyilerine sahip olursunuz..
çok geçmiş olsun. inşallah kaskodan da sorun çıkmazda bir an önce alırsınız parayı.
Çok geçmiş olsun kimseye zarar verilmemiş oluşu tek sevindirici nokta.
çok geçmiiş olsun... evoya yazık olmuş... kimseye bir şey olmaması sevindirici...
çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum gerçekten.zaten kaskodan paranızı alıcaksınız. ayrıyetten kepçe operatörünün firmasına da ayrı bir dava da açabilirsiniz.maddi olarak zararı karşılanmassa.
ayrıca böyle bir durumda ne kadar kaskonuz olmasa bile aracınız pert olsa dahi aracınızn parasını alabilrsiniz
Cok gecmis olsun...
çok geçmiş olsun gerçekten tahlihsiz bir olay ve türkiye gerçeği...
ama böyle durumlarda kasko değerini birkez daha anlıyosunuz işte..allahtan kasko varmış..umarım değerini alabilmişsindir..
Çok çok geçmiş olsun benim başıma gelse sinir krizi geçirirdim heralde.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun...allah sağlık versin....daha iyilerini alırsınız inşallah
çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Nasıl bir sorumsuzluk bu neyseki kimseye bir şey olmamış.Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun...Allah hepimizi bu kazalardan korusun...
Geçmiş olsun çok üzücü. Bu memlekette kaskosuz araca binilmez. Puntonun arkadan darbeye zayıf olduğu düşüncemi resimler birkez daha kafamda netleştirdi.
çok geçmiş olsun, kaskonun gerekliliği böle durumlarda daha iyi anlaşılıyor .. yok yere ayrılık, Allah daha güzellerini nasip etsin
kardeşim çok geçmiş olsun..
O geri zekalıyı şeyinden vince asacaksın. nasıl sinirlendim okurken
kardeş büyük geçmiş olsun allah cana vermesin malesef bizim ankramızda öküz çok benim arabayada 8 ayda 2 kere vurdular ilk çarpan park yerinde vurup kaçmış özür dileme zahmetinde bil bulunmamış. Tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun arkadaşım yenisini alırsın hayırlısıyla.