Muratsilecek curuyor zaten boyle seylere bosa verme yazik , curuyen silecege hic bisi yapmaz ..
sileceklerim artık iz bırakmaya başladı serviste 50TL gibi bir rakam söyledi. internette dolaşırken bu ürünü gördüm kullanan varmı. fiyatı uygun geldi.
Oto Camsileceği Sivriltici 16.95 TL'ye
tanıtım videosu https://www.youtube.com/watch?v=awpWrN--KP8&NR=1
Konu IVAA tarafından (04/09/2011 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
Muratsilecek curuyor zaten boyle seylere bosa verme yazik , curuyen silecege hic bisi yapmaz ..
Mehmet dediğin doğru kauçuk zamanla çürüyor elinde sonunda silecek değişecek ama bana bu alet biraz mantıklı geldi kauçuğun üst katmanı çürüyor bu alette anladığım kadarıyla traş ediyor. kendimi kobay olarak kullanacağım sanırsam. yorumlarımı yazarım. olmaz ise senden bir takım silecek alırım.![]()
Faydalı olabilir yorumlarınızı bekliyoruz.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Yeni silecek alın kaç paralık şey ki silecek.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
deneyip kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtsin lütfen
Konu WiSTaRiA tarafından (04/09/2011 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
Femolide silecekler yanlış hatırlamıyorsam 30 TL civarıydı galiba ve femolinin silecekleri çok kaliteli... 2 Senedir hala kullanıyorum...
Ben bundan aldım ve bizzat kullandım. Tek cümle ile: Hiçbir işe yaramaz, direk çöp...
Boşuna alıp da paranızı heba etmeyin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri