Navitech, QX-B512 Primo, 5" kullanıyorum ben de. Gayet memnunum.
Printable View
Navitech, QX-B512 Primo, 5" kullanıyorum ben de. Gayet memnunum.
eğer telefonunda dahili gps devresi varsa edge'den felan bağlanıp veri almasına gerek yok o program direk gps uydularından gelen radyo frekanslrına yöneliyor aynı pna cihazlar yani piyasadaki gps cihazları gibi. Benim telefon lg gm 735 sim kartı çıkarsan bile garmin çalışıyor
Aşkın oğuz,teşekkürler yardım için, kararım qx512 dir. :)
ben Oblio naw more aldım. nette 299 tl idi media mark'tan 169 tl'ye aldım. gayet güzel, tek eksiği fm transmitter.
Oblio Nav More
Beyler bayanlar Mediamark ta 99 tl navıgasyon var nasıldır kullanan varmı ?
Oblio Nav Plus - Oblio Navigasyon - Oblio - Navigasyon Cihazları, Navigasyon Sistemleri ve GPS | Navigasyon.Net
yaklaşık 8 aydır piranha infiniti hd kullanıyorum, ilk çıktığında bimeks de kampanya vardı, 250TL'ye almıştım, başta gaziantep ve ş.urfa il ve ilçeleri olmak üzere tatil için gittiğim kuşadasında ve ankara içinde çok işime yaradı ve şimdiye kadar hiç sorun çıkartmadı.
hatta tatilde alkollü yola çıkmak zorunda kaldığımda çevirmeye girmemek için "en kısa" rotayı seçtiğimde hiçbir ana caddeye çıkmadan beni otele ara sokaklardan defalarca götürdü :D
oblio 99 tl dediğiniz verdiğiniz linkteki cihaz ise özellikleri mükemmel bu özelliklere göre alet ise hediyelik sayılır. :)
Piranha için çok hassas kolay bozuluyor yorumları baskın.
Ben Navitech, QX-B512 Primo almaya karar verdim ki memnuniyet kullanan arkadaşlarda yüksek. Her iki markada da servis anlamında satış sonrası hizmet berbat yorumları var. Mesele bozulmaması bu da tamamen şans ve kullanımda titizlikle alakalı...
navking almayın da ne alırsanız alın... sıfır müşteri hizmeti, sıfır yol bulma.
Xperi arc telefonum var igo yükledim birde poi paketi yükledim bulamadığım yer yok.
Boylece aracta ekstradan navigasyon taşımak zorun kalmıyorsunuz ve navigasyona sadece aracınızda ihtiyacınız olmuyor.
Şuarası kaç saat sürer kaç km muhabbetinde çıkartıp bakıyorum havamıda atıyorum anında:) herkese tavsiye ederim müthiş bir cihaz gerçekten.