emotion bravonun en dolu modeli,105lik veya 120lik olmasının donanımla ne alakası var hala anlamış değilim.yanlış bilyorsam düzeltin lütfen..105lik emotion 120lik dinamic den dahamı az donanımlı yani?
Printable View
ben de bu aralar 120'lik Bravo bakıyorum. Yakıt tüketimiyle ilgili çok farklı yorumlar var. Şu anda 90'lık puntonun(multijet) tüketimi ort.da 5,5 civarında şehir dışında 4,6 falan. Bravo 120 bg. normal kullanımda çok fark yaratır mı? Ortalamalar ne civardadır?
bravo yakıt tüketimi hakkında kullanan arkadaşlar bizlerle deneyimlerini paylaşabilirse inanın bir çok kişinin işşine yarayacak.
benim bravo 105lik,bu sabah 900km de ışık yandı şehir içi kullanım..yazın tatile gittiğimde 360tl lik mazotla 2050km yol yaptı.tabi değerler kullanıma bağlı olarak değişecektir bildiğiniz gibi.ben ne agresif kullanıcıyım ne de arabayı bayıltırım.devrinde kullanırım ve değerler bu şekilde.puntoya göre biraz fazla yakıyor doğal olarak fakat istediğinizde karşılığını fazlasıyla veriyor güç olarak,kesinlikle tavsiye ederim..
120 lik beyaz sport style + skydome.....