İ20 nin değeri SAE dir d,ye duymuştum punto 75hp DIN dir.SAE ölçüsünde aracı yoran alternatör, fan vb kayışların motordan çektiği güç düşülmeden güç hesaplanır.Bir nevi brüt güçtür.DIN (alman ölçü sistemi) güç her zaman SAE den eksik çıkar
Printable View
arkadaşlar konu hortlamış galiba ama benim kuzenimde i20 var bende evo. i20 evonun eline su dökemez ses yalıtımıda evodan çok geride 2 araçta dizel kuzenin aracını kullanınca traköre biniyorum sanki puntodan sonra ayrıca iç dizaynda kullanılan malzeme çok farklı arkadaşların dediği gibi i20 evoya göre daha az yakıt tüketimi var servis maliyeti az daha ucuz olabilir ancak bu farkları evo diğer artıları ile fazlasıyla kapatıyor bence
İ20 ve evo diye başka forumlarda sorarsan: ikiside kötü illa alacaksan İ20 al diyebilirler
ancak bize sorarsanız tabiki evo (iç,dış tasarım,donanım,motor,yakıt tüketimi...),İ20 nin tasarımı pekhoş değil (bence tabi) illa koreli olacaksa yeni rio çok daha şık bir araç
Fiat bu fiyat aralığında alabileceğiniz en güzel araç olacaktır .. Ona göre değerlendirme yaparsınız .. Gerek sürüş olarak gerek donanım olarak gerek duruş olarak .. Tabi kullanana sormak gerek :)
evonun yanında i20'nin lafının geçmemsi lazım görüntü, kalite ve multijet motorun başarısı ortada hyundai yakıt ekonomisi konusunda biraz geri kaldı sanırım accent era dizel kullanıcılarının sorunları aracın durmaması ve dizel olduğu halde çok yakması evo motor sesi içeri alıyor diyip accent sesiz diyen arkadaş accent era ile uzun yola çık ondan sonra fikrin değişir arabaya koltuk değil direk sunta koymuşlar bu kadar rahatsız koltuk hayatımda görmedim uzun lafın kısası bu karşılaştırmada kendini her yönden ispatlamış olan g.punto ve evo punto önde çıkar yinede kararsızsan iki aracın bayiisine gidip test sürüşü yap derim