onlıne olup ılk dıkkatımı ceken konu buydu. bi tıkladım olaya bak :S konu silinse ,uzatmasak nasıl olur arkadaşlar?
Printable View
onlıne olup ılk dıkkatımı ceken konu buydu. bi tıkladım olaya bak :S konu silinse ,uzatmasak nasıl olur arkadaşlar?
ya arkadaşlar bu kadar tepki alacağmı bilsem cidden açmazdım bu konuyu 1. si 5 yıldır araba kullanıyorum birçok ehliyetli insandan daha deneyimliyim 2. si bende hiç arabayı kaçırmam 3. arabayla kimse kolay kolay beni yola çıkartıp bastıramaz ben babama bu güveni verdiğim için arabayı sürekli kullanırım. 4.ben bu yarış olayını her zaman yapan biriside deilim ayrıca bunu yaptığım yer ışıktan 500 m sona bitiyodu yani 0-500. 160 yaptığım yerdede trafik bomboştu yol da 1 araba dahi yoktu. 5. adanalı ve mersinli arkadaşlar bilir ben yenicedenim yani bu yer ufacık bi yer doğru düzgün trafik te yok ben kimsenin hayatını kolay kolay riske de atmam.... kısacası tmam yaptığım bir hata olabilir ama ben arabadan vazgeçmem herşeyin de farkındayım. yorumlarınız için teşekkür ederim siz bana bunları sadece şimdi ben bunları her arabaya bindiğimde düşünüyorum...
teşekkür ederim :)
Emre bilinçli olman güzel.Yine de dikkatli sürmeye devam
Bu arada Marea ben de olsa Puntomu geçerim ben:)
helal olsun valla gplerımıze kımse kafa tutamaz :D
sürmesini bilirsen dizeli de uçurursun. her daim söylemişimdir :)
Yav uçurmayın şunları uçurmayın alla alla :)
Enişten hevesini kırmak istememiş olabilir.
Ehliyetsiz araba kullanmak cok tehlikelidir kesinlikle onaylanacak bi davranış değildir..