abi hayırlı olsun harika seçim yapmışsın.
Printable View
abi hayırlı olsun harika seçim yapmışsın.
kesinlikle :D
hondanın özelliği devir yükseldikçe hp nin yükselmesi buda devir yükseldikçe daha kolay devr çevirmeye başlamak demek :D aslında dizel gibi 2bin devirde de kaçsa fena olmazdı ama, yüksek devirler ve motorun sesi bambaşka :)
tekrardan hayırlı olsun ilk işiniz lpg takmak olucak eminim :)
özkan
anlıyorum seni ama bütçem bu kadar geçemiyorum üstünü
arkadaşlar resim çekmeyi unuttum en kısa zamanda tanıştırıcam sizi
tüp konuusuna gelince gerek duyacağımı sanmıyorum
6 litre cüvarı yaktıracağımı düşünüyorum
Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kazadan beladan sakınsın.
Abi hayırlı olsun yeni araban, kazasız-belasız kullanman dileğiyle.
çok güzel bir seçim olmuş gerçekten.
Coşkun bey Daha önceki mesajımda aynısından bir arkadaşımın 2 yıldır kullandığını belirtmiştim Arkadaşım gerçekten çok sakin kullanır Şehir içi tüketimde en düşük gördüğü değer 8,2 Sizin aracınızın otomatik olduğunu düşünüldüğünde en dip göreceğiniz rakam 9-9,5 lt gibi düşünüyorum Aracınızın katalog değeri düz vites için 9,2 otomatik vites için ise 10 lt Tabiki kullandığınız yolunda etkisi olacaktır Yine daha önce bahsettiğim gibi benimde ilk baktığım araçlardandı Kısmet olmadı Yanlız internette ve arkadaşlarımdan edindiğim aracınızda şikayet edenler genellikle yakıt tüketimini söylüyorlar Onun dışında aracınızı kullanıp memnun olmayan yok denecek kadar az
Daha önceki mesajlarınızdan lpg ye sıcak bakmadığınızı biliyorum Yinede belirteyim Aracınıza bildiğim kadarıyla pipo yöntemi denilen bir yöntem ile dönüşüm yapıyorlar Bu yöntemde enjektörleriniz delinmeden dönüşüm yapılıyor Yıllardır lpg kullanıp memnun olan birisi olarak size lpg dönüşümü öneririm
Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanın
hayırlı olsun...honda civic bence de mükemmel seçim...
arkadaşlar
tam olarak almaya karar vermeden önce bir civic ile test sürüşü yaptım şehiriçi
6,3 litre yi yakaladım
bunda en yardımcı olan özellik f1 vites olması
2000 -2500 devir aralığında kullandım 6,3 yaktı
aracın sahibinin gözleri yerinden çıkacaktı
kendisi uzun yolda 7 litrenin altına düşememiş
kullanım tarzıyla yakıt tüketimi çok etkileniyor
aracı teslim aldıktan sonra ilk tüketim değerlerini buradan paylaşıcam
hayırlı olsun allah kazasız belasız kulanmayı nasıp etsın
Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullan
hayırlı olsun coşkun abi resimleri bekliyoruz :)
evet abi hayırlı uğurlu olsun... fotorğafları bekliyoruz...
hayırlısı olsun Coşkun abim Allah kaza bela vermesin güle güle kullan inşallah
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş
coskun abı iş tamammı aldık dıyormuyuz civic i?:)
hayırlı olsun kardeş güzel seçim şehir içi 8-10 litre arası yakıyo otomatikler ama şehir dışında puntodan bile az yakıyor ispatı kesindir.
Yalnız birşey diyeyim 2007 modellerde vsa(esp) yok bunu bilesin makyajlı kasalarda var tekrar hayırlı olsun
abi hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın gule gule kullanın:D
Hadi hayırlısı olsun patron
hayırlı olsun coşkun.
hayırlı olsun abi...güzel araç...bende 2008 premium kullanıyorum :)
hadi gözün aydın abıcıgım Allah bırdaha yaşatmasın kazasız belasız kullanırsın ınşallah gule gule kullan,buluşmada bıtanede honda olcak desene:) sen sımdık bızı ekıp hondacıların buluşmalarına flan gıdermışın :) bak honda forum da arkadaşlarım var abı solıyım gıdersen kulama gelır ona gore:)
hadi hayırlısı olsun abi Allah kaza bela vermesin inşallah...
Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız sürüşler.
Aracınız hayırlı olsun kaliteli konforlu bir araç ancak 450-500 kuruşluk tüketim puntodan sonra biraz sarsabilir bilginiz olsun.