çok çok geçmiş olsun ,Allah'ım korusun hepimizi
Printable View
çok çok geçmiş olsun ,Allah'ım korusun hepimizi
neyseki sizlere bişey olmamış Rabbim başka kaza bela vermesin
Arkadaşlar günaydın,
Kasko 22,000 TL teklif etti, itiraz ettim, adamlar piyasayı araştırıp sana ölü fiyat teklif ediyor, hangi piyasayı araştırıyorlar bizim bilmediğimiz başka piyasamı var... kasko bedeli 24bin, bugünkü rayiç 25,250 iken bu teklif etik midir? Keza kazada %100 karşı taraf suçlu, kasko karşı tarafın sigortasından pert bedelini rücu edecek... ben kaskoyu mağdur olayım diyemi yaptırdım, hiç suçum olmyan bir kazada gözümden sakındığım aracım pert olacak, bir darbede bana kasko vuramaz, gerekirse tüm hukuk yollarını tüketirim... prim hesaplarken rayiçe bak, pert bedeli öderken piyasaya bakıp insiyatifine göre tulumbadan bedel belirle...
Resimleri gördünüz araç soldan darbe aldı,çıkan tamir bedeli 17bin, araçta motor hatta radyatör bile en ufak darbe almazken dahi tamir tutarı bu bedelken nasıl bu para teklif ediliyor anlamış değilim... Tamam kaskoda bu işi kar için yapıyor, benim araçtanda kar etmek istiyor ama beni mağdur etmeden bunu yapacak...
saygılar...
cok buyuk geçmiş olsun allah beterlerinden korusun
Çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten.
Ülkemizde kuralsızlık hukuksuzluk hepsi almış başını gitmiş. Herkes kendi çıkarına bakıyor karşıdakini düşünen yok, sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın hakkı olanı alması için neden fazladan çaba göstermesi gerekiyor çünki adalet yok,şimdi birsürü zaman harcıyacaksınız hakkınızı almak için yaşadığınız stresde cabası aldığınıza sevinemez bile insan bunca şeyden sonra ve boyle bi kazadan sonra insanlar genelde uğraşmıyorlar o stresle.
Kasko şirketleride tutturabilirsem diye kafasına göre hareket ediyor. Siz gidip şikayet ettiğinizde vatandaşı koruması birinci görevi olan DEVLET denen olgu ki bizde olduğuna inanmıyorum o şirketin tepesine çökse en ağır yaptırımları uygulasa bi daha böyle birşey yapabilirlermi?
İnşallah bi şekilde hakettiğiniz parayı alırsınız şirketten ,hiç koşturmak zorunda kalmazsınız.
Tekrar çok geçmiş olsun ufaklığıda opün bizim için.
Tekrar geçmiş olsun.
Kasko ile ilgili bir gelişme var mı? Siz teklifi reddedince nasıl bir süreç başladı?
Sizin yaşadıklarınızı bu hafta içinde aynen ben de yaşayacağım, o nedenle merak ettim.
geçmiş olsun yol yapım çalışmaları esnasında yol işaretlerinde benim farkettiğim 2 sıkıntı var.
1.si dikkatsiz sürücüler bı işaretlere çarparak ezrek vs parçalıyorlar ve ihmalkar şantiye yöneticileri yenileme yapmıyorlar.
2.si ise ihmal edilerek bir şey olmaz mantığı ile firma elemanlarınca yerleştirilmiyorlar.Yoksa ihale şartnamaleri belli.Denetim zamanı gelincede firmaca konulan işaretler yine 1. maddedeki sebepler yüzünden kayboluyor.Bu işin ciddiye alınması lazım.Malatya Darende yolunda aynısı başıma geldi.yol aniden daraldı birden sağa kırıp düzgün yola girmem gerekti.2 yol arasıda da 8-10 cmlik seviye farkı vardı.70-80 km hızla küüüt diye vurduk araba hopladı ama allahdan bize bir şey olmadı.Sizede büyük geçmiş olsun.Sağlığınız sıhhatiniz yerinde.tekrar büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.birde bir miktar sadaka çıkartın sadaka belaları defeder.
Cana gelmemiş boşver büyük geçmiş olsun
perte çıkan eski aracımı sahibinden de görünce şaşırdım.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2008 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68520687
Konuyu yeni gördüm Allah beterinden korusun tekrar geçmiş olsun.
Ümit geçmiş olsun tekrar.
Ama gelde insanlara güvenip ikinci el araba al adam pert kaydı yok diyor demek ki herşeyi kitabına uydurabiliyorlar Türkiye de...
allah korumuş abi geçmiş olsun.
nası arabanın pert kaydı yokmuş sahibindeki ilana yazmış satan kişi .
Abicim çok büyük geçmiş olsun Allah'tan size birşey olmamış. Gerisi yerine gelir.
2. olarak eleman arabayı güzel toplatmış.
Çok çok geçmiş olsun..Pert e çıkan bir aracı,nasıl pert değil diyebilirler..Çıkmazmı sorgulamada..
teşekkürler arkadaşlar tekrar iyi dilekleriniz için,
valla arkadaşlar ben görevimi yaptım, kimsenin kandırılmasını istemem, konuda herşey yazılı, ben pert paramı alabildiğime göre aracın pert kayıtlı olması gerekir,
araca 22500 bedel biçilmesi de enteresan, piyasa böyle uyanık olun.
Ben kazadan sonra şimdiki aracımı almadan önce izmirden bir emotion alacaktım full, ancak forumdan bir arkadaşın o araçla ilgili yorumunu okuyunca vazgeçtim,
kilometre ile oynanmış kaza vs. bütün detayları arkadaş açıklamış bizi uyarmış ben bu forumdan bu iyiliği gördüm ve zarardan kurtuldum (en azından izmir e gidip gelme yol parası servis ekspertiz ücreti gibi) niçin aynı iyiliği ben de yapmayayım, işte forumun güzelliği bu,
aklıma şuda geliyor ilan sahibi beni ele geçiriyomuş:)))))))))))) :bash::@:gun_band::bye20000::crutch00::rip:
Bu arada "EM" ile başlayan plakalar kiralık filo araç şirket(ler)ine ait, ben kapora verip satışı alana kadar bilmiyordum.
Bir yetkili servis isim vermiyorum beni uyardı kapora yanmasın diye servis kayıtlı ve temiz diye aldım,km ye göre sene bazında servis kayıtlarını ve son tüvtürk muayene tarihine göre mantık yürüterek km ile oynanmamış olduğunu anlayarak seçim yapmıştım.
Siz de araç alırken dikkatli araştırın, araç aldığınızda ruhsattaki ünvana dikkat edin, direk olarak kiralama firmasının ismi yazmaz ama yan şirket isimleri yazar, ekseri araçların garantisi bittiğinde satışa sunarlar buda ortalama 2 yıl garanti süreci olduğuna göre 2 yaş araçları kapsar dikkaatt... Gerçi fark edilmesin diye plaka değiştirende olur, insanların içinde ahlak olacak ahlak, biraz şans biraz kısmet işi bu işler...