19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Punto , Punto Evo ve Grande Punto Farklar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Caner Yılmaz
    L0MB4K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

Standart Punto , Punto Evo ve Grande Punto Farklar

Merhaba arkadaşlar punto almaya tam karar vermişken arkadaşın bir sözü üzerine düşünmeye başladım.Bu 3 araba arasındaki farklar nelerdir Punto lounge düşünüyordum bu araca göre hangisi daha avantajlı olur.

Şimdiden teşekkürler

burak yapıcı
    burak6230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

grande puntonun iç ve dış tasarımları evodan farklı fakat şöyle bir durum var tabi bu şahsi görüştür evonun içi grande den daha güzel dışı için bişe diyemiyorum fakat en son çıkan puntoda bunları birleştirmişler en düz modelde grandenin içini evonun tamponları boyalı kasasına sokmuşlar fullerde evo içi var fark budur kanımca unuttugum bişe varsa arkadaşlar tamamlar zaten
    Grande Punto S5 1,3 Multijet
    Full Kit

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı burak6230 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grande puntonun iç ve dış tasarımları evodan farklı fakat şöyle bir durum var tabi bu şahsi görüştür evonun içi grande den daha güzel dışı için bişe diyemiyorum fakat en son çıkan puntoda bunları birleştirmişler en düz modelde grandenin içini evonun tamponları boyalı kasasına sokmuşlar fullerde evo içi var fark budur kanımca unuttugum bişe varsa arkadaşlar tamamlar zaten
    +1000

Furkan Çolakoğlu
    frkn1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 49

Hepsinde motor şeçenekleri aynıdır.
    Grande Punto: Puntonun en populer olmus kasasıdır.Gunumuzde hala trafıkte en cok gordugumuz kasadır.İç tasarım olarak günümüze göre geride kalmıştır ama dışı hale populerlığını korumaktadır.
    Punto evo : Arabanın dışında belli başlı değişikler olsada punto govdesını korumustur.İç tasarım tamamen degısmıs ve cok hos bır gorunume sahıp olmuştur.
    Punto : Benımde sıparıs ettıgım ama hala kavusamadıgım arabadır. Yenılenmıs kasasıyla pıyasaya suruldu gectıgımız aylarda.Pop-Easy-Lounge şeklinde donanımsal olarak üçe ayrılır ve en full donanımlısı loungedir.Yardımcı olabıldıysem ne mutlu baska sorular varsa elımden geldıgınce cevaplarım.
    2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto

6. Bu mesajı için 2 kişi frkn1907'ye teşekkür etti:

Caner Yılmaz
    L0MB4K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

Teşekkürler arkadaşlar yardımcı oldunuz

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

puntoyla punto evo aynı sadece birkaç farkla evoda ufak çaplı özellikelr bulunuyor.
    perde hava yastıkları, yağmur sensörü vs vs bu tarz ufak şeyler var evoda normal puntoda yok yani anlayacağın bi fark yok aralarında

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Evonun en boşunda (active donanım) 3 hava yastığı( sürücü+sürücü diz+ yolcu) standart yeni puntoda diz hava yastığı yok sanırım. Nacizane fikrim, bence Fiat puntodaki Kasa misyonunu evoda tamamlamış olması lazımdı yeni punto bence bambaşka bir kasa olarak çıkmalıydı ben yeni puntonun renklerine ve ön ızgaraları bal peteği şeklinde olmasına çok bayıldım fakat kasasına bir türlü gözüm alışamadı arabada sanki birşey eksikmiş gibi eski araba restore edilir kaporta boyadan çıkar daha aksesuarları takılmamıştır ya onun gibi birşey eksik arabada halen çözemedim en boşunda yeni puntonun grandepunto göğüsü kullanmışlar, garibime gitti ne gereği vardı hani GP severler bile evonun göğüsüne hayranken neden alınsın? Bu arada en dolusu idi sanırım yeni puntonun abarth direksiyonu vardı Altı düz simitlerden Sadece logo Fiat idi. Buda hoşuma gidenlerden biri

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evonun en boşunda (active donanım) 3 hava yastığı( sürücü+sürücü diz+ yolcu) standart yeni puntoda diz hava yastığı yok sanırım. Nacizane fikrim, bence Fiat puntodaki Kasa misyonunu evoda tamamlamış olması lazımdı yeni punto bence bambaşka bir kasa olarak çıkmalıydı ben yeni puntonun renklerine ve ön ızgaraları bal peteği şeklinde olmasına çok bayıldım fakat kasasına bir türlü gözüm alışamadı arabada sanki birşey eksikmiş gibi eski araba restore edilir kaporta boyadan çıkar daha aksesuarları takılmamıştır ya onun gibi birşey eksik arabada halen çözemedim en boşunda yeni puntonun grandepunto göğüsü kullanmışlar, garibime gitti ne gereği vardı hani GP severler bile evonun göğüsüne hayranken neden alınsın? Bu arada en dolusu idi sanırım yeni puntonun abarth direksiyonu vardı Altı düz simitlerden Sadece logo Fiat idi. Buda hoşuma gidenlerden biri
    2011-2012 evo activlerde diz hava yastığı yok.
    evo kitli dynmc olanlarda var
    bütün mylifelarda perde hava yastıkları standart

Bide yeni puntolarda özellikle beyaz renklilerde arka tampon çok basit duruyor.

mstf ergl
    unreal123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011-2012 evo activlerde diz hava yastığı yok.
    evo kitli dynmc olanlarda var
    bütün mylifelarda perde hava yastıkları standart

Bide yeni puntolarda özellikle beyaz renklilerde arka tampon çok basit duruyor.
    benımkıde 2011 active ama dız hava yastıgı var sanırım yanlış hatırlıyorsunuz

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı unreal123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımkıde 2011 active ama dız hava yastıgı var sanırım yanlış hatırlıyorsunuz
    2012 yılında satılan araçlarda yok.benim bayide gördüğüm 2011 activede de yoktu(2011 aralık ayında).bayi 2012 ye 2011 demiş olabilir 2011 konusunda haklısınızdır.

FIAT - fiat.com.tr

cihan juventude
    juventude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

şimdi donanım listesinden baktım. yenileri bilmiyorum da ben alırken dynamic versiyonda sadece diz hava yastığı standarttı. neyse o değil de kesinlikle dediğinize katılıyorum. yeni çıkan puntonun kasasının değişmiş olması lazımdı. grande punto ile evo arasında birşey olmuş bence de yeni punto. yeni birşeyler olmalıydı.

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı juventude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi donanım listesinden baktım. yenileri bilmiyorum da ben alırken dynamic versiyonda sadece diz hava yastığı standarttı. neyse o değil de kesinlikle dediğinize katılıyorum. yeni çıkan puntonun kasasının değişmiş olması lazımdı. grande punto ile evo arasında birşey olmuş bence de yeni punto. yeni birşeyler olmalıydı.
    +1
    Aldığım dönemin(2011 Ocak) donanım listesine tekrar baktım da sadece dynamic versiyonda diz hava yastığı standart görünüyor.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Benimkisi 2011 Active Fire Sürücü + diz ve yolcu standart.

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Doğrudur fiatın işi belli olmaz. Ağustos 2010 dan itibaren (yada temmuz sanırım) gelen bütün sıfır araçlar 2011 olarak geldi ben eylülde aldım 2011 in belki ikinci yarısında çıkanlarda böyle bir durum sözkonusudur. Forumumuzdaki Fiat çalışanlar konuyu görürse netlik kazanır.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

bana kalırsa kı grande punto da evo da kullandım en guzelı 3 punto ıcınden evo!!! tabıkı ılk cıktıgında banada gıcık geldı ama sıralama yapacak olursak;

1-beyaz evo dınamık
    2-bolero kırmızı veya beyaz grande punto FUN
    3-yenı punto

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana kalırsa kı grande punto da evo da kullandım en guzelı 3 punto ıcınden evo!!! tabıkı ılk cıktıgında banada gıcık geldı ama sıralama yapacak olursak;

1-beyaz evo dınamık
    2-bolero kırmızı veya beyaz grande punto FUN
    3-yenı punto
    Katılıyorum.
    Yeni Punto'da sadece donanımdaki eksikler değil, görüntüde de göze eksik gelen birşeyler var sanki..

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Şanslı insanlardan biriyim o zaman ben Ne diyeyim.

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Şimdi bir de dpf yani euro5 olayı çıktı başımıza ne gereği vardı anlamadım...

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Alıntı l0mb4k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar punto almaya tam karar vermişken arkadaşın bir sözü üzerine düşünmeye başladım.bu 3 araba arasındaki farklar nelerdir punto lounge düşünüyordum bu araca göre hangisi daha avantajlı olur.

şimdiden teşekkürler
    siz bence 2009-2010 model seri 2 dynamic bulun bence en donanımlısı bu araçlardır.
    Gezgin Gp.