kimsede olucanı sanmıyorum.aslında çok güzel olurdu.ama bunun için sadece aynaları değil kapı içindeki kumanda panelini de değiştirmek gerekirdi.
Evo sunda elektrikli katlanır ayna olan varmı veya sonradan takılabilir mi ?
kimsede olucanı sanmıyorum.aslında çok güzel olurdu.ama bunun için sadece aynaları değil kapı içindeki kumanda panelini de değiştirmek gerekirdi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
olsaydı iyiydi. sonradan maliyeti ne kadar olur acaba?
olsa çok şekil olurdu
Keyif BMW'Dir...
bildigim kadarı ilede evoda böyle bir opsiyon yok.
olsa güzel olurdu...
Katlanır ayna içinde ayna hareketini sağlayan motor dışında bir de aynanın içe doğru katlanıp açılmasını sağlayan güçlü bir motor/dişli var. Yani olsa bile ciddi maliyeti olur bunun.
Beneficium accipere libertatem est vendere
650 ile 1000 TL arasında onun maliyeti... Hatta benim eski forumumum da astraya yapmışlardı ama maliyeti nedir bilemiyorum... Şu anki fiyat buymuş... Sadece bir motora ihtiyaç var bunun için...
çok para valla onun yerine jant alırım ayrıca aynaları kapayınca gözüme pek güzel gelmedi, açıkken daha güzel duruyor
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri