106GTI, hafif, hızlı olması ve mod a yatkınlığı sayesinde döneminin popüler aracıydı.Hala da fanatikleri var doğal olarak.Bence oldukça başarılıydı.Tabi şu anda GP ile karşılaştırmak (Her disiplinde) çok saçma olur...
Printable View
106GTI, hafif, hızlı olması ve mod a yatkınlığı sayesinde döneminin popüler aracıydı.Hala da fanatikleri var doğal olarak.Bence oldukça başarılıydı.Tabi şu anda GP ile karşılaştırmak (Her disiplinde) çok saçma olur...
Benim dediğim gibi aynen katılıyorumda 207 bence gpnin rakibi bile olamaz yani...Rezalet bir araba.407 le 307 karışımı.Ben peugeotnun tasarım anlayışını anlamış değilim:Adamlarda bit kadar arabaları bile bir özentilikle büyük arabalara benzetme çabası var.Sonuçtada 207 gibi şekilsi arabalar çıkıyor.Arabanın kokpiti hele aman aman aman üst kısmı kalk gidelim diyor,alt tarafı daha karpuz kescez nereye diyo.Kutlamak lazım peugeotu....Ve bazı arkadaşlar başka forumlarda bu 207lerin gplerden çok daha üstün olduğunu savunuyorlar.Çok gülüyorum onlara.Arabanın kaportası başlı başına bi sorun bi kere..
artik kimse kolay kolay o boyutta o kadar güclü araba üretmez. ne güvenlik nede emisyon normlarini gecemez , gecmesi icin ya gücten yada hacimden (büyüterek) taviz verilmesi gerekir ki buda sonucta pahali arabalari ortaya cikartiyor.
söyleyecegim pek ic acici degil ama pert ola ola piyasada nesli tükenince ancak o zaman sevdasi biter. meraklisi genc arkadaslara Allah akil fikir versin diyorum.
daha şahinin bitmedi meraklısı ne 106gti yı :D
106-306 iyidir ;)
valla 106 kemerde cok hepsı modıfıyelı yanı yakısıyor modıfıye 106 ya ama zevkler ve renkler tartısılmaz ama araba cok ufak
106 ve 306 beğenirim ama gp den başkasınıda tanımam...seni her yönden mutlu ve tatminkar eden bi araç varken neden gidip sırf bi özellik için bi araba alayım?