beceriqli Nickli Üyeden Alıntı
Evet durum biraz acayip, geçen ay park halindeki Evo'ma alkollü bir bisiklet sürücüsü çarptı.
Binanın üç cephesine park edilebiliyor aslında ama, ben hem göz önünde olsun hem de daha geniş cadde olan ön caddeyi tercih ederdim hep. Zaten bar var, gece 4'e kadar açıklar, malum göz kulak oluyorlar. Ancak gel gör ki, bardakilere bakarak seyir halinde olan bu alkollü bisiklet sürücüsü, Evo'ya sağ aynaya çarpmak suretiyle dengesini kaybedip, sağ kapıya ayna hizasından 30 cm kadar boyaya girmiş, kaportayı da 1 cm kadar içeri bükmüş. Bu arada dengesini kaybedip takla atmış, takla esnasında da arka tekerlekleriyle arka kapıyı boydan boya lekelemiş.
Benim iki gün sonra barmenler söyleyince haberim oldu. Onlar adam yere düştüğünde kafasından çıkan sıvıyla ilgilendiklerinden, normal olarak benim aracı görmemişler.
Servise götürdüm ancak, söküp düzeltmek gerektiğini, sonra da boyaya girmesi gerektiğini söylediler. Kasko karşılıyor ama, aracı satarken durumun böyle olduğunu hayatta anlatamam, daha büyük kaza yaptığımı zannederler. Vakumun da çekmeyeceğini ifade ettiler. 30 cm çiziği pastayla kapattılar. Arka kapıdaki lekeleri temizlediler.
Şanssızlık işte. Duran araca bisiklet çarpsın, sürücü de sarhoş olsun. Artık soteye parkediyorum.
Allah hepimizi beterinden saklasın.
Yer imleri