Hayırlı uğurlu olsun. Gene Fiat çatısı altındayız. 1 ay önce benim albeayla birlikte enişteme Linea almıştık. Şuan kendisi çok memnun. Tekrar hayırlı olsun.
Genelde Ankara'da bulunan siyah 33 ST 733 plakalı Punto'mu geçtiğimiz haftasonu itibariyle satmış bulunuyorum. Bundan sonra Mersin.li hemşerilerim benden çok göreceklerdir... Sticker'ı duruyor hala...
Satılanın yerine de 2011 Linea Dynamic 1.3 Multijet geldi, bakalım nasıl olacak, Punto'ya göre çok daha rahat, konforlu bir araç diye düşünüyorum...
Hayırlı uğurlu olsun. Gene Fiat çatısı altındayız. 1 ay önce benim albeayla birlikte enişteme Linea almıştık. Şuan kendisi çok memnun. Tekrar hayırlı olsun.
hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun serkan kazasız belasız fiat ta fiat diyorsun![]()
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Valla be de fıattan kopamayanlardanım.Çünkü kullandım araçlardan yana Allah şükür kötü birşeyle karşılaşmadım.Üstellik ben yılda en az 20000 km yapan biriyim.Puntodan önce 1.6 16 v 103 hp paliom vardı 2 yıla yakın 35000 km kullandım.Kullandığım süre içinde 1 gün yolda bırakmadı şükür.9500 tl ye almıştım 9750 tl ye sattım.Şimdi punto kullanıyorum.Biraz daha para bulursam bravo alırım.
ben de az daha para olsa Bravo alırdım ama napalım kısmetimizde Linea varmış, gördüğüm kadarıyla rahat bir araba... Benim de araçlarımda büyük sıkıntılarım olmadı çok şükür... 3 aracımın 3'ü de Fiat'tı![]()
hayırlı olsun. bence biraz hantal bi araç manevra sıkıntısı aşayabilirsiniz. ayrıca daha önce kullananlardan duyduğum 1.3 lerin biraz zorlandığı. 1.3 motora göre lineanın ağır kaldığını söylüyolar. ama bir üst mjet olsaydı tadından yenmezdi.
şunu da ekliim netten takip ettiğime göre linea da değişim geçiricek yıl başı gibi yeni lineayı görebiliriz belki.
Konu Scottie tarafından (11/07/2011 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.....
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hayırlı olsun... güle güle kullan... allah kaza bela vermesin...
amaç sakin huzurlu keyifli bir sürüş ve geniş iç mekansa keyfini çıkar![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Şirkette 90bg Linea kullanıyorum, kendi aracımsa aynı motorlu 3 kapılı 90bg Punto. İlk kalkışlarda biraz hantallık yaşayacaksın ve park ederken alışman gerekecek. Diğer yandan arka tarafı oldukça geniş, özellikle dev gibi bir bagajı var. Kesinlikle güzel ve sakin bir aile arabası.
Güle güle kullanın...
Kardeşim hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin. 2nci el aldın sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri