Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Mekanı cennet olur inşallah...
Printable View
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Mekanı cennet olur inşallah...
AllAH rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin
ALLAH rahmet eylesin çok büyük bir acı bir kez daha bu hayatın ne kadar anlamsız boş olduğunu hatırlatıyor ,geride kalanlara sabır versin rabbimiz....
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara baş sağlıgı dilerim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun......
Başın sağolsun Özkan. Allah rahmet eylesin.
özkan şimdi gördüm
başın sağolsun kardeşim
yapabileceğimiz bir şey olursa yanındayız unutma sakın
Başın sağolsun Allah rahmet eylesinMekanı cennet olsun
Başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin mekanı Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, kalanlara sağlık ve sabırlar versin.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun annemi kaybetmenin acısı içerisindeyim birçok arkadaşım aradı ve saolsunlar yanımda oldular siz dostlarımın da birkez daha yanımda oldugumu gördüm sizlerle paylaşmak istedigim annemizin şeker hastalagı ve kolestrolü vardı ilaçlarını kullanıyordu birgün bile yatmadı herşeyimize koştu melek yüzlü annemi kaybettim kimseye kötü düşünce biriktirmeyen yüregi artık bizlerle degil amaa şuna eminim allah bizleri sınıyor ve kendini temizleyenleri iyilik dolu olanları aramızdan alıyor o kadar çok pişmanlıklarım var ki bunlar beni kahrediyor bütün gün beraberdik öglen 15:00 sıralırında kardeşimle evden çıktık babamda evde degil di rabbim uzaklaştırdı bizleri sanki sonra fenlaşıp babamı aramış babam yetişmeye çalışmış biz eve geldik ve hemen hastaneye götürdük ki lanet olası ambulans bile gelmemiş biz gelene kadar ordan özel bir hasteneye götürdük ordan ambulansla kalp ve damar hastalıkları hastenesine götürdük yogun bakıma alındı inanın son yarım saate kadar annem bizlerle kalması için rabbime yalvardım bizler o kadar kirlenmiş olmayız ki tertemiz anamızın yüregini bizlerden uzaklaştırdı allah mekanını cennet etsin biz kıymetini bilemedik ve yıllarca kendimizi affetmeyecegiz.
Sizlerden ricam anne ve babalarımızın kıymetini bilelim ve en ufak bir sıkıntıda hastaneye kontrol için götürelim ben bunu yapamadım rahmetli annemin saglıgında şeker ilacı kolestrol ilacı kullananları mutlaka uyarın kullanmaya devam etsinler ve kesinlikle tatlıya devam etmesinler annem çok severdi tatlıyı bizlerden gizli gizli yerdi ve kalp kapakçıklarında genişleme olmuş bizler bilmiyoruk nolur ailenizi mutlaka doktara götürün bazı kontroller için bunu lütfen yapın... Çocuk gibi gönlü vardı son günlerde ve inanın bir insan bu kadar temiz olur yemegimizi bile yapıp bizlerden ayrılmış halılarını yıkatmış kardeşimin evliligini görmeyi çok istiyordu ona bile bişeyler bırakmış kredi çekmiş para biriktirmiş herşeyimize koşturmuştu sizlerden ricam diliniz döndügünce annem için bir dua bile okusanız yeter.
Allah hepinizden razı olsun hepiniz kardeşim ve abilerimsiniz ve ablalarımsınız daha fazla yazamıcam.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin
allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun dualarımız sizinle.
Allah rahmet eylesin dostum, daha yeni gördüm. Çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin,iyi bilirim yaşadıklarını,27 sene önce kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim annemi,anası sağ olanlar kıymetlerini bilsinler...