yeri var kendisi yokkazalı araçlardan falan bulup takabilirsiniz bağlantısı bile hazırdı yanılmıyorsam
https://forum.grandepuntotr.com/modi...-priz-var.html
Merhaba arkadaşlar,
Evo dynamicte, bagajda elektrik prizi var mı acaba bilgisi olan?
evo evo..
yeri var kendisi yokkazalı araçlardan falan bulup takabilirsiniz bağlantısı bile hazırdı yanılmıyorsam
https://forum.grandepuntotr.com/modi...-priz-var.html
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
hiç dikkat etmedim valla****
bagajın sol tarafında yeri.. delikten içeri baktığınızda kablolar gözüküyor
ben kendim baktım bagajlar Grande Puntoyla aynı , şirketteki yeni Doblo dynamic e baktım ona koymuşlar Evo ya takmamışlar
Düz Dynamik'lerde yok artı olarak Konfor paketi alanlarda var.
Konfor Paketi (ön kol dayama - bagajda priz - Elktrikli bel destek ayarı - park sensörü)
Benim 2007 model bunlar var modele göre Konfor paket değişebiliyor (arka cam otomatik gibi)
Evo da konfor paket diye bişey yokki
evo evo..
Sıradan bir araç çakmağı kiti alıp kendiniz uygun yere yapabilirsiniz hat çekip![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
beş senedir bagajımda duruyor bir gün bir işe yaradığını görmedim.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Soketi içerde hazır duruyor sadece cihaz takılacak gibi duruyor,ben baktım..
Parçalar standart üretiliyor, bu yüzden yerleri oluyor. Ancak ilgili donanımlar üst donanımlardan başlayarak sırayla takılıyor. Active modeline gelince kadar araç bomboş oluyor
Benim önceki araçlarımda bagajda vardı. Eğer benim gibi kampçılık/dağcılık outdoor sporlarına meraklıysanız gerçekten çok işe yarıyor..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Söylemesi ayıptır delik var ama kendisi yok sanırım bir versiyona takarlar onada 300-500 yazarlar kabloları hazır sanırım oraya kadar gelmişler araç çıkışa gelince öylece bırakmışlar araç çıkış bandını bi 2 metre uzatırlarsa onuda takacaklar sanırım...![]()
benim aracımdada yeri vardı, kabloları çekili fakat priz yoktu, modacar da fiat kuş serileri için komple çakmaklık satılıyor, geçen ay aldım 5 TL seti, kabloları taktım, fıstık gibi oldu, montajı kolay çokta profesyonellik istemiyor. tavsiye ederim.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Aynen benimkide dinamik ama delik var içine bende bakmıştım kabloları hazır sadece parça alınıp takılacak o kadar 10 paralık şeyi koymamışlar ayıp valla billa madem koymucan niye deliyorsun çirkin görünüyor gözüme batıyor sürekli ben alıp takacağım işime yaramasada göze hitap ediyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri