Arkadaşlar bakın kaza anında neler oluyor.. Büyük küçük araç çarpışmasında Güzel ve yararlı bir test olmuş.
Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi)'in Videoları: Audi Q7 - Fiat 500 Çarpışma Testi | Facebook
BY Turbo SPORT 150 HP
ilginç bi deneme fiat 500 le audi Q7
fiat 500 nakavt oldu
fiatın içinde sağ yok bence bu çarpışmaya bakılırsa![]()
iki araç içinde önemli olan yolcu kokpiti.ona bakarsınız 500 dediğiniz araba Q7 denilen kocaman arabayı cama kadar sokuyor
yani 500'den kurtulan olması mucize olur bencede
Bnece saçma bir çarpışma testi olmuş ama audiye karşı tam not veriyorum 500 bu kadar dayanıklı helal olsun , 500 vurduğu yer audinin cam damarı olan şase 500 ise şasesine denk gelmiyor çünkü yüksek araba direk kaputtan dalıyor şaseye tam değdiğinde araç havaya kalkıyor ve mukaveteti artırıyor bence helel olsun ama air bag yırtılmasa tam puan verebilirdim söför öldü malesef..
Fiat 500 | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
Fiat 500'ün euro en kep puanının Punto'dan yüksek olduğuna dikkat çekerim...
araçlar biribine denk deil malesef ama fiat 500 ün hava yastığının patlaması buna mazeret deil
sacma bır carpısma eger audıyle bınek otomobıl testı yapmak ıstıyorlarsa herhangı bır volvo denesınlerde audıyı gorelım ozaman...yada bır amerıkan yapsınlar ....
Fıat 500 ün audı Q7 gibi büyük bir araçla çarpışmasını 500 e nolmuş 500 de kurtulan yoktur diye yorumlayan arkadaşlara gerçekten şaşıyorum.Arkadaşlar 1. si bu iki araç arasında sınıf ve segment farkı var.2.si birisi a sınıfı 800 kilo civarı 3.5 metrelik bir araçken diğeri 5 metreye yakın 1.5 tondan fazla nerdeyse 2 metreye yakın yüksekliği olan suv bir araç. 3.sü hiç kusura bakmayın 500 gibi küçücük bir araç dev gibi bir araca bence çok iyi dayanmış çünkü dikkat ederseniz 500 ün ön kapısında biraz burulma olup ön dağıldığı gibi audinin de önü dağılmış gitmiş.
iyide arkadaşlar en azından kendi adıma söyleyeyim ben yorumumda 500 çok cansız bir arabaymış, bir darbede un ufak oldu felan diye yapmadım...
Muhtemel olası bir kazada (ki segment farkı var diye bu araçlar yolda karşı karşıya gelip kaza yapmayacaklar diye birşey yok) 500'deki muhtemel kaza sonucunda kurtulan olmasının zor olduğunu söyledim.
Evet arkadaşlar Saçma sapan çarpışma testi diyorsunuzda niye saçma sormak istiyorum saçma diyenlere.. Ne yani trafikte kaza yapma ihtimali yokmu bu araçların.. Yani trafikte hep büyük araçlar ve aynı segment araçlar mı birbirleriyle kazaya maruz kalıcaklar?
hele şu volvoyu koysunlar audinin karşısına görelim ozaman diyen arkadaşa çok güldüm.Audisi olanlar aman haa trafikte volvolara kaza yapmamaya özen gösterin bari hatta mümkünse başka araçlarla kaza yapın
![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Oğuzhan bu bir kaza değil çarpışma testi adı üstünde , 500 bir kamyonla da çarpışabilir ama kimse kamyonla çarpışma testi yapmaz anlatmak istediğimiz bu![]()
ilginç bir test olmuş![]()
Keyif BMW'Dir...
Q7 ye iyi dayanmış bence![]()
Fiat 500 den kamyon testi nasıl beklersinki bu araç kendi katagorisinde yıldız almış bir ürün bundan en fazla bu beklenir kalkıpta q7 testi yapılmaz , ona kalırsa q7 yide trenle test yapsınlar sonuçta onlarda trafikte her gün tren kazası duyuyoruz
Her aracı her türlü çarpişmaya uygun hale getirmek imkansız sadece sınırları zorlayıp en dayanıklı hale getirmeye çalışıyorlar, trafikte varlar diye sınırları zorlamanın alemi yok![]()
Yüksek araç daha güvenli gibi bir sonuç çıkarabilir miyiz bu testten. Bütün zenginler range rover,hummer, dacia duster vb. almıyorlar boşuna
Konu reddragon tarafından (12/07/2011 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri