bu sefer inşallah yanılıyorumdur veya yalan haberdir forum donanımda başlamış kıyamet yine10 kuruşçuk falan
![]()
bu sefer inşallah yanılıyorumdur veya yalan haberdir forum donanımda başlamış kıyamet yine10 kuruşçuk falan
![]()
Zam gelmiş kardeş 2.1 gelmiş yani yaklaşık 9 kuruşluk bir zam allah sonumuzu hayır etsin woswos çu arkadaşlarında eylemini polis engellemiş adamların plakalarını tek tek alıp ceza ile tehdit etmişler
zamlarına koymak lazım bunların![]()
![]()
araba gelene kadar mazotun litresi 4.tl olur ondan sonra yatır arabayı
biraz önce baktım 4.16 oldu![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Diktatörlüğe doğru gidiyoruz uyandırayım!!
3 tip uyku vardır.
Şekerleme - Hemen uyanabilir
Bildiğimiz uyumak - İlk başta uyanmaz ama gürltüye uyanır
Kan uykusu - Uyandırmak mümkün değildir
Bizler de toplum olarak kan uykusundayız.
nerde eskiii fiyatlar...
TSİ Jetta.
bu sabah ankarada eylem yapan vosvosçu arkadaşla haberleştim. açıkçası eskiden bende kendi vosumla pek çok derneğin katılımıyla protestolara katılırdım ve genelde hiçbir engellemeye maruz kalmazdık. şimdik adamlar resmen cebren ve hile ile engelliyorlar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
haber doğru arkadaşlar..
deposu boş veya yarım olan benzinli arkadaşlar depolarını fullesinler...
Konu PNT 34 tarafından (07/03/2011 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
Hepimize geçmiş olsun...
Padişahım çok yaşa...![]()
dizelciler sizede kötü haber 10 gün içinde sizede 15 kuruş civarı zam geliyor..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
durmak yok yola devam benzinin litresi 10 tl olacak binen binmeyen belli olacak
arkadaşlar yakıt makıt almayın artık!! işinize araba ile gitmeyin ! sadece tatil günlerinizde kullansanız çok mu zor olur?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri