üffff geçmiş olsun yaaa
şehir içinde ışıklarda bekledikten sonra ilerledim ve daha 2. viteste iken 3 araba önümdeki bir araç bir anda u dönüşü yapmaya çalışmış.arkasındakilerde ani frenlerle kurtulmaya çalıştılar.açacak yerim,mesafem olmaması ve yağışla birlikte önümdeki araca vurmak zorunda kaldım..çok şükür çok yavaştım ve bizler sarsılmadık bile arabada.ancak önümdeki araç ticari idi ve yüksekti.bu yüzden altına doğru girdiğim için hasarım çok oldukazaya sebep olan en öndeki araçtan şikayetçi olmadık çünkü uzayan mahkemeler ,diğer araç sahiplerinin hasarlarının olmaması(isteksizlikleri) ve arkadan çarptığım için yasalar karşısında benim suçlu olmamla birlikte kaskomun haziran başı bitmesi bu kararı vermemi sağladı.sonuçta benim trafik sigortam önümdeki aracın hasarını karşılayacak benim hasarımı da kaskom halledicek..fotoları ve başımdan geçen olayı örnek teşkil etmesi için koyuyorum...hata sizde olmasa da kaza nerde nasıl olacak belli olmuyor bir sorumsuz gelip mahvediyor herşeyi..bu yüzden kasko yaptırmanızı şiddetle öneririm..herkese kazasız sürüşler..
![]()
üffff geçmiş olsun yaaa
geçmiş olsun...mala gelsin cana gelmesin gerisi nasılsa hallolur...
Geçmiş olsun
Emre,geçmiş olsun kardeşim.
En kısa zamanda düzelmesi ümidi ile...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
geçmiş olsun![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
çok geçmiş olsun kardeşim
sen iyisin ya gerisi önemli değil herşey halledilir sıkma canını
emre geçmiş olsun. ne kadar uzuldugunu tahmın edebılıyorum.aman dikkat et bıdaha...
Emre çok geçmiş olsun kardeşim.Kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm ya.nese sana bişey olmasında.
çok geçmiş olsun be yazık olmuş walla tühh.... neyse cana gelmesin diyorum ama insanın içi cız ediyo nede olsa
tüm iyi dilekler için teşekkürler dostlarım cümlemizi allah korusun..
Emre çok geçmiş olsun.Anlaşılan motor ve radyatör sağlam, takma kafana...
geçmiş olsun içim gitti..
Emre kardeşim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yaa. neyse sağlık olsun. sen iyisin ya boşver.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Geçmiş olsun Emre kardeş çok üzüldüm
Emre geçmiş olsun! Çok üzüldüm... Cana gelen, mala gelsin... Her şey hallolur bir şekilde...
Emre çok geçmiş olsun, inan kendim kaza yapmış kadar içim sızladı özellikle resimleri görünce![]()
![]()
Allah daha beterinden korumuş ve sizlere bişey olmamış.. Puntiş en kısa zamanda toparlar kendini, kötü psikolojisini de atar üzerinden bak gör
yağışlı havalarda kaza riski daima daha çok oluyo, çoğu şöför zaten bilinçsiz birde kaygan zemin olunca işler arap saçına dönüyor.. az önce eve dönüş yolumda bende minik bi vukuat atlattım ama Allahtan hasar-zarar-ziyan yok.. ama kalp çarpıntım hala devam etmekte
Allah hepimizi beterlerinden korusun..sağ sağlim sürüşler dilerim....
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ufffff evet hasar çok küçük değil...Ama olsun cana gelmesin...Büyük geçmiş olsun
* GP GÜZELİ*
1905
çok geçmiş olsun kardeş....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri