6 aylık vergide vardır onun içinde...
Otomobil alrken resmen soyuluyoruz! - GAZETEVATAN.COM
Arkadaşlar yukarıdaki haberin doğruluk payı nedir. şimdi benden 450 tl alındı ruhsat+plaka masrafı diye, aracı aldığım bayiye gidip bu 450 tl'nin nerelere harcandığına dair belge mi istemem gerekiyor ?
aynı şekilde "0" araç alan arkadaşlarımında bilgi edinmesini istiyorum. belki geri alabileceğimiz bir hakkımız vardır.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
6 aylık vergide vardır onun içinde...
450 mi ? arkadaşın dediği gibi 6 aylık vergi yada aracın zorunlu trafik belgesidir o tutara dahil olan.
benden ne ruhsat masrafı nede 6 aylık vergisini istediler,e dogal olrak bende vermedim.![]()
vergi vardır onun içinde...
Keyif BMW'Dir...
ben vergiden muafım çünkü ötv indirimli araç aldım.
bu durumda ben o 450 tl'yi neden ödedim ? faturada 450 liralık bölümde yok zaten. araç için ödediğim rakam belli, fatura ise 450 tl eksik kesilmiş. ne yapabilirim ?
aracın ilk plaka+ruhsat masrafları ne kadar tutuyor bu arada ?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
vay dolandırıcılıkanahtar teslim fiyatı dıye kıtlıyorlar normalde ıste ama faturanın 450 tl eksik kesilmesi demek resmen dolandırıcılık olur cunku bunu muhasebe kayıtlarında yansıtamazlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri