sadece gostergeyi değiştiremezsin, komple goğüs değişcek
Printable View
onur bu tarz işlere girmiş birisi olarak söyleyim
Yapılamaz diye birşey yok ama öyle 4 parça ile değişim yapamazsın,
Bu işler uzun soluklu işlerdir bugün bitiyor dersin 1 senede arabanı zor toplarsın
1 senedir arka tampon tapası bekliyorum halen gelecek.
aynen ufacık şeyden değeri düşürüyorlar benim bagajda logo iptalinden dolayı boya var geçen adam bagaja baktı diyor bu araba boyanmış daha önce nerden anladın abi bak camın kenarlarından anlaşılıyor hadi ya dedim senden kaportacı olur :D sonra dedim abi herhalde boyandı baksana logo iptali var dedim haa doğru söylüyorsun dedi :D çok bilmişler piyasada geziyorlar valla
boya takıntımız olmadığı için sorun yok :) zaten onuda bi araba vurmuştu o bahaneyle yaptırdık yani bagajda ufak vuruk gözüküyor
dün gece rüyamda gördüm arkadaşımda evo var meğer grande yı evo yapmış bide nasıl yaptığı gösterdi hiç te kolay değildi :D:D bende diyom ki forumda bı arkadaş vardı onu çağırayım o da istıyordu :D:D:D artık rüyalarda bile forum var ::D
Sıfır göğüs filan diyorsunuz da arkadaşlar, EVO ile GP'nin yol bilgisayarı / verileri ve ECU'su aynımı ki göğsü komple değiştiriyorsunuz o kısmı anlayamadım ?
Gösterge paneli, yol bilgisayarı vs. komple göğüs içinde yer alan materyallerden de bahsediyorum ben :) Elbette kauçuktan bahsetmiyorum :D
Kardeşim sat arabanı git adam gibi bir Evo al.
Arkadaş ne yaptı acaba kafasındaki planları hayata geçirebildi mi? :) konu askıda kalmış öylece sonucu bende merak ettim :)
punto evo teybi mi istersen satabilirim
bende merak ettim ama herhalde yapmaya cesaret edemedi. Yapsaydı mutlaka yazardı.