Allah Rahmet Eğlesin
mekanı cennet olsun
Ailesine sabır diliyorum
:(
Printable View
Allah Rahmet Eğlesin
mekanı cennet olsun
Ailesine sabır diliyorum
:(
allah rahmet eylesin :(
Allah Rahmet Eylesin Sevenlerine Baş Sağlığı Diliyorum :(
Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsin , mekanı cennet olsun.
Bu gece miraç kandili. Değerlendirecek arkadaşlar Serdar bey için de okusunlar.
Allah mekanını cennet yapsın geride kalanlarına sabır diliyorum..
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin.
Mekanı Cennet olsun.... Sevenlerine sabır versin Allah...
Allah rahmet eylesin. geri de kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun
Allah Ailesine Sabır versin ..
Arkadaslar 1 Temmuz 2011 tarıhınde saat 17:30 Serdar Abımızın 7 sinın oldugunu Muzeyyen Abladan ogrenmıs bulunmaktayım sahken kendım katılıp abımıze bır dua etmeyı ıstıyorum fakat ıslerımın yogunlugundan suan kesın bır cevap veremıyorum ama katılmak ıcın elımden gelenı yapacagım.
Bu gunde forum uyemız Muzeyyen ablamızın yanında olmak ısteyen ısınden ızın alabılen veya katılmak ısteyen arkadasların bılgılerıne sunarım
Zeynel çok güzel düşünmüşsün kardeşim bende muhtemelen katılamayacağım ama bu pazar yada önümüzdeki pazar mutlaka taziyeye gideceğim , hafta içi işi olan arkdaşlar muhakkak pazar günü buluşup gidelim ..
allah rahmet eyleyin ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun... :****************(
Allah rahmet eylesin,hala şoktayım.. :(
Bu pazar olmaz muhtemelen haftaya pazar bişiler ayarlayalım ..
forumun nadide insanlarından, eskişehirde ne güzel vakit geçirmiştik:( özleyeceğiz..mekanın cennet olsun serdar abim
Ben serdar abi nin vefat ettiğini yeni öğrendim,gerçekten şaşkınım,foruma ilk üye olduğundan beri bir çok buluşmada bizi yalnız bırakmadı aramızda en büyüğümüz oydu, ,en son anıtkabir ziyaretinde buluşmuştuk gerçekten çok üzücü bir durum herkese yardımcı olmayı severdi,yamaç paraşütü yaptığını bilmiyordum,bu tür tehlikeli sporlara hep karşı olmuşumdur,ama kaderinde varmış demek ki,hayatı dolu dolu yaşayan birisiydi,gezmeyi severdi,şuan şaşkınım.Allah rahmet eylesin,biz ve bu forum unutmayacak serdar abiyi..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(