Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine sabırlar dilerim.
Printable View
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine sabırlar dilerim.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...Yapma be abi diyesim geliyor...Eskişehir buluşmasında tanıştım kendisiyle uzun uzun sohbet etmiştik...illa Bursa*da buluşalım gezelim görelim diyordu... ne diyeceğimi bilemiyorum...mekanın cennet olsun ey güzel insan...
mekanı cennet olsun inş!
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. Sevenlerine sabırlar ..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, bende hiç tanımamış olsamda çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin
Daha geçenlerde yolda karşılaşıp selamlaşmıştık , Başımız sağolsun :( Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin ...
Allah rahmet eylesin. Ailesine çok büyük sabırlar.
Serdar abimizin bir videosunu buldum :(
YouTube - ‪Serdar Özlü Fethiye Ölüdeniz 1800m soft uçuş.wmv‬‏
Allah rahmet etsin, Eskişehir buluşmasında tanışma fırsatımız olmuştu. Duyunca insanın inanası gelmiyor birtürlü, ama bu dünyanın bir gerçeği işte. Yakınlarına sabır diliyorum.
Her ne kadar tanışmamış olsam da içimizden birini kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşayıp ailesinin ve siz değerli arkadaşlarımın acısını paylaşıyorum
Ailesine ve tüm yakınlarına ALLAH(cc) tan sabırlar kendisine de rahmet diliyorum mekanı cennet olur inşalah (AMİN)
Allah rahmet eylesin..yakınlarına sabır diliyorum...
Allah rahmet eylesin
ailesine başsağlığı diliyorum
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...allah sevdiklerine ailesine ömür boyu sağlık ve sabır versin...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabır versin.
Az önce forumda gördüm. Çok şaşkın ve çok üzgünüm. Keşke dün görseydim, cenazesine de katılırdım... Sevenlerine başsağlığı, yakınlarına sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun...
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin..
Çok üzüldüm, hepimizin başı sağolsun..
Allah rahmet eylesin , çok acı.
Allah Rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun İnşallah
Allah taksiratını affetsin..
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesin, ailesine geride kalanlaran sabır versin demekten başka elimizden malesef birşey gelmiyor. son görevimizi yerine getirdik şükür, hakkım varsa helal olsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş.
mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin...
Allah gani gani Rahmet Eylesin.. Yüce Rabbim geride kalanlara sağlık versin..
Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin,ailesine ve sevenlerine sabır versin.Anlatılığı kadarıyla çok sevilen bir abimizmiş,bunu duymak çok üzücü ama elden birşey gelmiyor,ecel gelmiş ne çare..
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına uzun ömürler ihsan eylesin.mekanı cennet olsun.
Allah geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin :(
Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin...allah ailesine sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
mekanı cennet olsun
Kendisini Ankara buluşmasında tanıma fırsatı bulmuştum.Çok hayat dolu bir abimizdi.Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağolsun...
Allah rahmet eylesin...:(