çok geçmiş olsun emre Allah beterınden korusun denildigi gibi mala gelsin cana degil ama mal canın yongası insanın içi gıdıyo bubir gerçek ister istemez
Printable View
çok geçmiş olsun emre Allah beterınden korusun denildigi gibi mala gelsin cana degil ama mal canın yongası insanın içi gıdıyo bubir gerçek ister istemez
emre gecmiş olsu kardes
Emre geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
emre kardeşim geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin...
Kardeş çok geçmiş olsun, görünce çok üzüldüm, Allah beterinden saklasın....
geçmiş olsun
Emre, geçmiş olsun olan olmuş artık size bir şey olmamış ya, sevindirici olan da bu zaten, hasarı hiç düşünme bence, resimlere bakılırsa kaput haricinde pek bir şey yok gibi görünüyor oda değiştimi yenisinden farkı kalmaz nasılsa kasko halleder bir de kasko olmadığını düşünsene inan böyle kazalı bir araba gördüğüm zaman insanın içi sızlıyor, bazen işte ne kadar dikkat etsende önündekinin bir anlık dikkatsizliği senide yakıyor ben o yüzden özellikle yağmurlu havalarda ne kadar yavaş gidersem gideyim önümdeki araçla normalde bıraktığım takip mesafesinden daha fazla bırakarak gidiyorum birde yolun en tehlikeli olduğu zamanlardan biride yağmurun asfaltı yeni yeni ıslatmaya başladığı zamanlar oluyor böyle havalarda araba kullanmak gerçekten çok dikkat istiyor, tekrar geçmiş olsun Emre :icon_smile_sad:
:(((((((( çok üzüldüm geçmiş olsun :((((
Geçmiş Olsun Emre Abi
büyük geçmiş olsun.. kötü görüntü
çok geçmiş olsun kardeş ya en uyuz olduğum şey araba kullanmayı bilmeyenler yüzünden kaza yapmak ve arkadan vurduğun için suçlu sayılmak... yamurlu havalrda bizim brigston lastikler de rezalet zaten...
geçmiş olsun kardeş
büyük geçmiş olsun emrecim. Allah beterinden korusun. mekanik olarak pek bişey gözükmüyor.
Geçmiş olsun Emre. Allah herkese kazasız belasız huzurlu yolculuklar verir, inşallah.
Sigorata konusunda haklısın sigortalarımızı eksiksiz yaptıralım ama inşallah kullanmak nasip olmasın. Huzurlu, rahat, kazasız bir şekilde araçlarımızı kullanmak nasip olsun.
Kardeşim Geçmiş Olsun
Allah Daha Beterinden Korusun
Tüh ya çok yazık olmuş,geçmiş olsun.
geçmiş olsun, allah kimsenin başına vermesin
çok geçmiş olsun arkadaşım bence nazara gelmıssın umarım bır daha yasanmaz
geçmiş olsun arkadaşım. önemli olan size bir şey olmaması. merak etme eskisinden iyi yaparlar :)
kusura bakma emrecim biraz geç yazdım.
kazadan ilk haberi olan neredeyse benim diyeceğim ama bu yardım kampanyası yüzünden kafam bayağı yoğundu sana yazamadım.
çok geçmiş olsun.
umarım konuştuğumuz gibi işlemleri hızlandırmışsındır.
umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın.
ülkemizde böyle ne yazık ki.
biri bir hata yapıyor.
cezasını hiç günahı olmayanlar çekiyor.
tekrar geçmiş olsun.