Neler oluyor neler? Ekspertizde bazen işe yaramıyor. Fiat servisi sayesinde neler yaşadım bilenler bilir.
Printable View
Neler oluyor neler? Ekspertizde bazen işe yaramıyor. Fiat servisi sayesinde neler yaşadım bilenler bilir.
benzer bir olay bizim başımıza geldi ama daha acı bir şekilde daha acı diyorum çünkü yetkili servislere bile güven yok!! bundan 3 yıl önce sahibinden .com aracılığıyla bulduğumuz aracı ( bursa'dan eski forum üyesinden) almadan önce gösterdiğimiz yetkili serviste araçta sol ön kapıda sürtmeden dolayı boya olduğunu onun dışında başka bir problemi olmadığını söylediler bizimkilerde aracı aldılar bu yıl satmaya karar verdiğimizde arabaya müşteri olarak gelen arkadaşları kendi servisimize yani aracı alırken de göstermiş olduğumuz servise götürmüşler 2 yıl önce 1 parçada boya görünen arabanın 6 parçası boyalı ve önden darbeli çıktı kullandığımız süre içinde de arabanın sürtmeden dolayı 1 parçası daha boyanmıştı yani bilmediğimiz 4 parça boya ve önden darbe aldığı karterin değiştiği ortaya çıktı fiyattan kırarak aracı sattık ama yıllardır müşterisi olduğumuz servisin bu denli sorumsuz olması canımızı sıktı abim alakalı olduğu için aralarında geçen diyoloğu tam olarak bilemiyorum ama 1 kaç yere şikayette bulundu diyeceğim yetkili servise bile güven yok 2.el araç almadan önce tek servisle yetinmemek lazım
ben sahibinden e şikayet ettim ilan hatalı bölümünden girip aracın bilgilerinde eksik ve yanıltıcı bilgi olduğuna dair bişiler yazdım...
Bende sahibinden.com a durumu ilettim ama hiç sallamadılar. Demekki sahibinden.com a güvenilmez miş. Açık açık durumu söylüyoruz hiç sallamıyorlar.