far karatma var jantlar değişik tamponlardaki siyah plastiklerde boyalı galiba bir nevi punto evo FUN modeli gibi birşey olmuş hoş gözüküyor
Fiat, Punto EVO modelinin MyLife isimli görünüm paketini İtalya'da tanıttı. Oldukça şık detaylar içeren bu paket malesef sadece en güçsüz modellerde sunulmakta.
Siyah renkli jantlarla birlikte ön ve arka tamponda bulunan ekler, B sütunu, yan yanaların alt kısımları ve kapılarda bulunan çıtalar piyano siyahına boyanırken farlar ve stopların rengi koyulaştırılmış.
İç mekanında versiyona özel bir koltuk döşemesi kullanılan araç iki benzinli, bir turbo Diesel motor seçeneğiyle alınabiliyor. 1.2 litre hacimli benzinli motoru 69 beygir güç üretebilen otomobilin 1.4 litre hacimli motoru 77 beygir gücünde.
1.25 litre hacimli turbo Diesel motoru 75 beygir güç üretebilen araç 3 ve 5 kapılı gövde seçeneklerine sahip ve satış fiyatı İtalya'da 10.700 Euro seviyesinden başlıyor.
![]()
far karatma var jantlar değişik tamponlardaki siyah plastiklerde boyalı galiba bir nevi punto evo FUN modeli gibi birşey olmuş hoş gözüküyor
Sinir olduğum şey şu...Evet fotolar harika ama bu araba 17 jant ve lastikler de 200 tabandan aşağı değil. Bir tür kandırmaca gibi ona sinir oluyorum. Öte yandan parlak tamponlar hiç hoş değil bence...Yan çıtaların da siyah boyalı olması hoş değil...
bence şimdi bütün evo.cular bu jantı arariyi duruyo...
valla serkan jantlar süper duruyor ama önü çok çikin bu arabanin![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bravoların sporstyle jantlarıyla aynı.
Repair
jant vede far karartma dışında bir fark göremedim. marşpiyel orjinali katalogda gördüm serviste. fiyatına baktıgımızda vazgeçtim 750 tl yazıyordu..
Klima manuel benimde o dikkatimi çekti..
gp nin orjinal marşpiyelleri uyuyor femoli abide kampanya vardı almak isteyen kaçırmasın hatta forumda beyaz bir evoda var![]()
bu jantlar için fiat almıştım 17 lere lastıkle bırlıkte 4000 civarı dediler
Aaaaa bu devirde 8v 77bg aracmı olur yaa.bu fiat hakkaten arabadan anlamıyormuşbu arada ismini begenmedim myfiesta cıktı simdide mylife olmamıs daha yaratıcı bir trademark beklerdim
hepsi yapılacak seyler..güzel duruyor yalnız far karartma..düşünmek lazm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri