E 5 TE boşken (nadirde olsa)70km giden görmedim ben dahil .uluslararası bir yol ayda yılda boş oluyor hız 70 km..
Printable View
E 5 TE boşken (nadirde olsa)70km giden görmedim ben dahil .uluslararası bir yol ayda yılda boş oluyor hız 70 km..
başlığı görünce tırsıp bende sorguladım internetten allahtan cezası çıkmadı... E-5 derken nereyi kastediyorsunuz bilmiyorum ama geçen gece merter E-5'te bi ara 90-100 ile gittim... bişi yoktu allahtan dikkat etmekte yarar var anlaşılan CC hep 70 te kullancaz insan farkında olmadan geçer o hızı...
bişey sorucam polis durdurmadan radardan ceza kesmek ne işe yarıyorki sonucta kullananın ben oldugumu mnasıl bılecekler.
Fotograflayıp plaka sahibinin adresine gönderiyorlar :)
Şahsen bizzat benim duvarlar arabamın siyah beyaz tagret : yazan fotolarıyla dolu :D
bir çok yerde eds var ama çekmiyor. E/5 TEKİ ise şu an uygulama sivil araçlar yanından geçerken alıyor,ayrıca belli saatlerde sabit olan,bekliyen var otobüs cepleri ,metrebüs çıkışları gibi durakta ceza gelen ark var
Evet 70'e sabitlemiş E-5 de giderken kendini geçen araçların fotosunu çeken bir şahsiyet görürseniz posta kutunuza temiz bir 100 tl peşin peşin ayırın :)
ya mersın sahıl yolundada var aynısı 70 sınır mı olur kardeşim?? yol bitmiyor 70 ile...korkan binmesin arabasına! tamam ben demiyorum 200 ıle gıdelım ama yol bos ve 70 ıle gıtmek koyuyor adama...
Tünellerde hız limit konması çok iyi olmuş. Çünkü tünellerdeki hava akımı yapısı normal yoldan çok farklı ve araç hızlandığı zaman oluşan hava sirkülasyonu kazalara sebebiyet veriyor. Moskovo'nun ünlü bir Lefertova tüneli vardır, Youtube'da aratırsanız bu tünele ait kazaları bulabilirsiniz. Orada sirkülasyonun ne kadar önemli olduğunu net bir biçimde görebiliyorsunuz..
Sonuç itibarıyle, bence tünellerde hız limiti uygulaması yerinde bir uygulamadır.
Saygılar.
aslında güzel bir uygulama ama 70 çok az 90 olsaydı bari.
e-5 de çok kaza oluyordu bi aralar onun için dedim iyi bir uygulama diye.
işte bu da sizin bahsettiğiniz tünelle ilgili bir video:
https://www.youtube.com/watch?v=JCM5XYu-e8Q
daha önce izlediğimde otobüs ve kamyonet özellikle beni şoke etmişti :S
Bu Uygulama Bence Yanlış İşliyor. Bu Sabit Radarları Koyarken Bence Birde Yol İzleme Koysalar Ve Radarlara Dışardan Müdahele Edip Trafiğin Aşırı Yoğunlunda Radarın Devre Dışı Bırakılıp Trafiğin Akıcılığı Sağlansa Daha Mantıklı Olur. Bazıları Bırak 70 i 50 ye Kadar Düşüyor Ondan Sonra Bir Kuyruk 5 6 Km Kazamı Var Die Merak Ediyorsun Ki Yok Radar Yüzünden Bence Bu Saçmalık. Sabit Radarlar Zamanla Alışkanlık Haline Gelio Radar Noktası Geçildiği An Zaten Basacak Adam Yine Kökleyip Gidio. Bence Bunlar Artık Bir Nevi Sabit Radar Sabit Gelir Mantığı İle Yapılmış Şeyler...
Aşırı hız ölüm getiriyor! - Video İzle
fenaymış kazalar
Akşam istanbul yönünde bolu tünelinde radar var yazıyordu 120 ile geliyordum yavaşladım ama tünelin ilk 50 metresi falan 80 civarındaydı sanırım bir sıkıntı olmaz. :)
Orta şeritte 70 ile gidiyorum arkamda bir doblo sellektör yapıyor, inadına hızımı düşürdüm 50-55'e, ** oğlu ** sol şerit bomboş kimse 70'i geçmiyor tünel boyunca solumdan 1 araba geçmedi adam hızlı gitsene diye sellektör yapıyor, geçmek istiyosan sola geç işte. Yolda çok uyuz adamlar oluyor çıldırmamak elde değil. :@