Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ürün cast değilse 641 seri folyoysa uzun süreli durduğunda kuruma yapıp çıkmayacaktır çıtır çıtır kırılır ve sökmek için kazımak gerekir , cast özelliği ise kurumaması uzun süreler bile esnekliğini kaybetmez çatlama yapmaz söküldüğünde ise altında iz bırakmaz..

Not : Altında yapışma izi kalması sorun değildir zaten altta kalan yapışmayı bildiğiniz deodorant spreylerle çok rahat çıkarabilirsiniz..
Valla mehmet bey kullandığım ürün cast folyo değildi ve aracın üzerinde 7 ay durdu ve çıkarırken kesinlikle zorluk çıkarmadı.Aracın kaputunun bir köşesinden tutup sökmeye başlayınca selebant gibi sökülüp geldi ve üstelik altta ne iz ne yapışkan kaldı.Üstelik folyo siyah renk yani güneşten en fazla etkilenen renk.Çıkarıdıktan sonra yırtmak için denedim ve esnekliğini kaybetmemişti.Bırakın çıtır çıtır kırılmayı kolaylıkla yırtılmıyordu bile.Siz böyle söylüyorsunuz ama ben bizzat deneyip gödüğümü söylüyorum.Yoksa amacım ürünün reklamını yapmak değil.

Ve birçok forumda sorulduğunda birçok kişi aynen dediğinizi söylüyor ama kaç kişi reklam folyosu kullanıp söktü acaba?