Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. golf güzel araç 7 ileri dsg şanzumanda sorunlar var diye duymuştum inş. düzeltmişlerdir.
Aldım zaten 3 aydır kullanıyorum Daha öncede 2 tane bora aracım olmuştu Arada 3 ay gp maceram oldu Aralık ayında gp 27.000 tl ye aldım Evo dinamic 29.500 dü Şimdi rakamlar çok yüksek Gp yi satıktan sonra evo düşündüm ama fiyatlar sürekli arttı kişisel fikrim alınmayacak seviyelere geldi Bende golf6 aldım
Beni de gp den soğutanlar ise basit malzemelerin araçtan çalınması idi 2007 modelde olan birçok özelliğin 2011 modellerde olmaması beni çok soğuttu Bazıları için bu eksikler görülmemesi gereken eksikler olmasına rağmen bemim gözüme sürekli batıyordu
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. golf güzel araç 7 ileri dsg şanzumanda sorunlar var diye duymuştum inş. düzeltmişlerdir.
Amin hepimize 7 ileri dsg sorunları halen devam ediyor ve özellikle garantisi biten kişileri çok mağdur ediyor Sorun yaşamayanlarda var elbet ama sıkıntı yaşayanlar ufak tefek sıkıntılarla değil büyük sorunlarla uğraşıyorlar Komple sistemin değişmesine kadar uzayan sıkıntılar bunlar Ben dsg işine hiç girmedim ve manuel bir araç aldım Gp ve evo da güzel ama golf biraz daha güzel
Hepimize kazasız belasız günler...
Amin cümlemizinkini.. bende 5 yıl bindim golf5 kasa tiptronik 6 ileri hiç sıkıntı yaşamadım araç tamamen sorunsuzdu. 52bin kmde sattım.. biraz yakıt yüzünden birazda servis ve parça fiyatları yüzünden. hayırlısı şuan evo alma aşamasındayım kaporayı verdim plaka işkemleride bittimi aracımı hayırlısıyla alıcam..
Sıkıntı 6 kasa ile başladı 5 kasalardaki bahsettiğiniz 6 ileri dsg de şu ana kadar ciddi hiçbir sıkıntı görmedim Okulda bir arkadaşım 2006 dan beri kullanıyor en ufak bir sıkıntısı yok Ama sizin aracınızdan sonraki 7 ileri dsg de memnun olanların sayısı kadar çok canı yananlar da var 50-60.000 tl lik araçlarıyla daha ilk kırmızı ışıkta sıkıntı yaşayanlar hiçte az sayıda değil Ama gel görki konforda ve sürüş keye golf bir başka Gp mi sattıktan sonra evo almak için çok bekledim Hem araba bulamadım hemde 29.500 e almadığım araç sürekli zam gördü ve 2.el satanlarında 0 km den yüksek fiyat istemelerinden dolayı evo defterini kapattım
Yeni aracınızla mutlu kazasız sürüşler dilerim
Ww. grubunda bukadar insanın mağdur olduğu kronik bir sorun hiç duymamıştım. buna biran önce çözüm üretmeliler. google amcaya sordum dsg sorun diye yüzlerce sorunla karşılaşan insanların şikayetlerini görüyorum. bu tabi üzücü sen binbir emekle biriktir 50-60 bin lira ver araç al sorun yaşa..
Ayrıca tşk.ler iyi dilekleriniz için. inşallah punto evo ile mutlu olurum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri