yaw foto koymanın ne sakıncası olacak
Merhaba tum gp aılesı bugun okuldan ogle yemegıne cıktım ve onume kenarda duran bı gp rasladım baktım hemen oradan bır restauranttan bır kagıt kalem aldım sıtemızın adresını yazdım sıleceklerın altına sıkıstırdım sonra koyduktan sonra tam gıdıyordum bırde ne gordum gp sag on taraftan carpmıslarorada ıcım cız ettı cok kotu olmus far kırılmıs tampon boyası cıkmıs camurluk yamulmus fotograflarını cektım yalnız foto koymamın sakıncası varmı cvp
![]()
yaw foto koymanın ne sakıncası olacak
Şimdilik koyma fotoğraf Tezel-sen davetini yapmışsın eline sağlık.
Sahibi umarım bizi bulacaktır...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hehe tamam koymayacakmışın
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
benimde şahsi fikrim foto şimdilik konmasın zaten bu davetini kabul ederse siteye girer ve bizimle bunları paylaşır
pardon Fatih
istermisin adam oraaya koyduugnda araba sağlamdı sonara vurmus olsunlar sende not bırakmıs ol. bana vuran bu sitedn birisi demesin sonra adam![]()
tezel herkes senin gibi olsa değil 1000 1000000000 oluruz vallaha![]()
valla koyuyorum her gordugume o gpye kart bıraktıktan sonra ınternet cafenın onunede bı gp geldı onada koydum yalnız 5 dk ıcınde araba gıttı tekrar geldı ve kart uzerınde yoktu ınsallah gruba katılır ama o kaza yapan gp cok kptuydu resımlerı koysam gorebılırdınız camurluk ıle kapı bırbırıne gırmıs allah kımsenın basına vermesın![]()
e palakayı kapayıp koyalım..
süpersın tezel gp ailesını buyutmeye devam
bence sakıncalı izni olmadan etik bir davranış olmaz
iki tane gp var çalıştığım semtte.
daha doğrusu birsürü var gelen geçen.
ama bu ikisinin yeri bende ayrı.
biri kırmızı birisi ise siyah.
yanlız ikisine de belki araba başına 20 den fazla kart bıraktım.
hala foruma girmiş değiller.
inatla neredeyse 5 gün arka arkaya bıraktım ama tık yok.
çok şaşırtıcı ya.
Belki zaten üyelerdir Yıldıray
Bence artık bırakma, isteseler ilk karttan sonra çıkarlardı foruma...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri