sıcak suyu deneyin bi...
arkadaşlar kolay gelsin,
aracımın bagaj kapağı ile sağ arka kısmının birleştiği noktada, sanıyorum fabirkanın yapıştırdığı barkod etiketinin lekesi kaldı. bir karış kadar bant izi var. ıslak bezle falan sildim çıkmadı. yıkamacıya sordum pasta cila ile çıkar 80 lira gibi ücreti vardır diyor. ne yapacağımı bilemedim. daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?
sıcak suyu deneyin bi...
Keyif BMW'Dir...
benzinle silebilirsiniz
Ne Mutlu Türküm Diyene!
80 lira mı? Onun kendi yapabileceğiniz bir çözümü var ama boyaya zarar verir mi denemedim hiç. Bir parça beze biraz benzin dökerek sildiğinizde zifti bile çıkartıyor. Deneyen bir üyemiz illa ki vardır. Onun cevabına göre benzinle silebilirsiniz.
aynı dert bende de var. benzinle silince kesin çıkacak mıdır ? boyaya zarer verir mi ?
Kil ( Clay Bar ) kullanabilirsiniz.
Kesin sonuç verecektir.
Denenmiştir.
felaket 3 kağıtçıymış eleman.abi kendiliğinden gidiyor.ben çıkardım 1 ay sonra kendiliğinden gitti.he gözüne batıyorsa kurutma makinesini tut ısıt sonrada benzinle sil.çıkar...
ya genel temizlik yada kil deneyin kili KİL*CLAY BAR*ÇEŞİTLERİ*. buradan temin edebilirsiniz mavi olanı alın mege o kdar para vrmeyin derim
TSİ Jetta.
cevaplarınız için çok tşk ederim.
etiketin üzerine hırdavat veya nalburlardan bulabileceğiniz, wd40 yağlama spreyi veya etiket temizleyici sprey sıkarak temizlenmesini sağlayabilirsiniz, benzin veya tiner tarzı şeyler kesinlikle kullanmayın lakin bu ürünler aracınızın üzerindeki verniğe zarar vererek matlaşmasına veya deforme olmasına neden olacaktır.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
buharlı yıkama ile çıkıyormuş....
ben benzin kullandım defalarca kaporta üzerinde bi sorunda yaşamadım. yeri geldiğinde tiner bile kullandım...
benzin en ucuz çözüm olucaktır.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bir süre sonra matlaşma ve deformasyon yakındır araç üzerinde ki vernik bildiğiniz üzere petrol ürünü olan tiner ile seyreltilmektedir. tiner ve benzin gibi ürünler en ucuz çözüm olarak gözükebilir fakat araca zarar vermemesi açısından bu ürünleri söken profesyonel ürünleri kullanmakta fayda vardır.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
benim araç ziftlenmişti. mazzotla temizledim, cila gibi parlatmıştı.koruma özelliğide oluyormuş. bant lekesi için deniyebilirsin.
mazot - gaz yağı bu işin ilacı arkadaşlar benzin tiner bizde kullandık ama ha arabanın boya 10 yıllıktır zaten matlaşmıştır tamam ama yeni araca uygulamayın
Tiner veya mazot
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri